Hyaluronihappo on yksi ajankohtaisimmista kauneustrendeistä kosmetiikassa, mutta tiesitkö, että hyaluronihappoa on tärkeää saada myös sisäisesti ravinnosta? Tämän tekstin luettuasi tiedät, miksi se on tärkeää.

Mitä on hyaluronihappo?

Hyaluronihappo on vesiliukoinen molekyyli, jota löytyy luonnostaan ihosta, nivelistä ja silmistä. Se on kehosi oma, luonnollinen ”kosteuttajamolekyyli”, ja esimerkiksi vastasyntyneen vauvan kimmoisassa ja pehmeässä ihossa sitä on luontaisesti paljon! Ikääntyessämme hyaluronihapon määrä vähenee kehossamme mm. auringon UV-säteilyn, ympäristön saasteiden sekä ruokavaliomme johdosta. Emme pysty pysäyttämään ikääntymistämme, mutta voimme kuitenkin hidastaa sitä merkittävästi panostamalla kosteutukseen, kollageenin tuotannon lisäämiseen sekä ihon elastisuuden ja kimmoisuuden ylläpitoon.

Onko hyaluronihapoissa eroja? Mistä tiedän, mikä sopii juuri minulle?

Tiesitkö, että kaikki markkinoilla oleva hyaluronihappo ei ole samanlaista? Tarjolla on nimittäin ravintona käytettävää sekä kosmetiikassa käytettävää, pieni- ja suurimolekyylistä sekä eläin- ja kasvisperäistä hyaluronihappoa. Valitettavasti harva markkinoija kertoo omasta hyaluronihapponsa tyypistä ja alkuperästä avoimesti ja usein tuotteiden valmistukseen käytetäänkin edullisinta vaihtoehtoa, ja sen toimivuus ja soveltuvuus ihmisen oikeisiin tarpeisiin voi jäädä vähemmälle huomiolle. Tämän vuoksi suosittelemme etsimään mahdollisimman paljon tietoa käyttämistäsi tuotteista!

Terranova on ensimmäinen ravintolisävalmistaja Euroopassa, joka valmistaa markkinoiden monimuotoisinta hyaluronihappokompleksia (Full-Spectrum Molecular Weight Hyaluronic Acid). Useimmat saatavilla olevat valmisteet sisältävät vain yhtä molekyylikokoa hyaluronihappoa. Molekyylien koko vaikuttaa siihen, mitkä kehon kudokset pystyvät käyttämään hyaluronihappoa hyväkseen: esimerkiksi pieni molekyylikoko sopii paremmin ihon käyttöön ja suurempi koko taas imeytyy tehokkaammin nivelten käyttöön. On siis loogista käyttää valmistetta, jossa on runsaasti eri kokoisia hyaluronihappomolekyylejä ja joita kehon eri osat pystyvät hyödyntämään optimaalisesti. Terranova Full-Spectrum Hyaluronic Acid sisältää juuri tällaista laajakirjoista hyaluronihappoa, jonka Exception HYAL Star -teknologia valmistuksessa on mahdollistanut – sinun kehosi hyväksi.

 

Terranova-ravintolisät - Kauneus - Hyaluronihappo

Mitä muuta Terranovan Hyalyronihappo Complex sisältää?

Kuvittele laajakirjoinen Exception HYAL Star -hyaluronihappokompleksi yhdessä Terranovan puhtaita, luomulaatuisia ja tuorepakastekuivattuja kasveja sisältävän Magnifoodin kanssa! Lopputuloksena syntyy ainutlaatuinen ja toimiva kauneusravintolisä: Ihon kudoksia ravitsevat terapeuttiset kasvit, kuten ruusunmarja, nokkosenlehti, peltokorte ja persilja, jotka sisältävät runsaasti terveellisiä polyfenoleita, entsyymejä, vitamiineja ja mineraaleja. Terranovan Magnifood Complexien ainesosat eivät koskaan ole sattumanvaraisesti valittuja, vaan tarkoin harkittuja juuri kyseisen tuotteen toiminnallisuuden tehostamiseen, sen imeytymiseen ja tasapainoisuuteen. Näin myös hyaluronihappo saa kaverikseen sen hyväksikäyttöä tehostavia kasveja! Tutustu tuotteeseen tarkemmin ja lue lisää!

Hyaluronihappo sopii käytettäväksi yhdessä Terranova Silica (Pii) sekä Terranova Beauty Complexin kanssa. Myös nivelten tukituote Glukosamiini, Boswellia & MSM Complex hyötyy hyaluronihapon vaikutuksesta. Voit ostaa hyaluronihappo-ravintolisän esimerkiksi Hyvinvoinnin.fi verkkokaupasta