Iho, hiukset ja kynnet kasvavat sisältä päin ja ottavat ravinteensa ja rakennusaineensa kehostamme. Ei siis ole yhdentekevää mitä syömme, juomme ja miten elämme. Muun muassa suoliston kunto voi vaikuttaa ulkoiseen olemukseemme sekä ihomme kuntoon. Katso videosta Karita Tykän vinkit siihen, kuinka voit vaikuttaa ja hoitaa kauneuttasi sisäisesti, joka päivä –  ja inspiroidu!

Beauty Complex -ravintolisä on suunniteltu ihon, hiusten ja kynsien terveyden ylläpitoon ja kauneuden hoitoon.

Terranovan Beauty Complex sisältää MSM:aa, jonka sisältämää rikkiä on mm. ihossa, hiuksissa, kynsissä, lihaksissa ja luissa. C-vitamiinia tarvitaan iholle tärkeän kollageenin muodostumisessa ja A-vitamiinilla on useita vaikutuksia ihon hyvinvoinnille. Lisäksi tuotteesta löytyy laaja kirjo hyvää tekeviä kasveja ja rohdoksia, kuten pelotkortetta, nokkosta, tyrniä ja isotakiaisjuurta. Esimerkiksi tyrnimarjat sisältävät tunnetuista kasvikunnan lähteistä korkeimmat pitoisuudet omega-7 -rasvahappoja, joiden merkitys kauneudenhoitotuotteissa on hyvin tunnettu. Tyrni sisältää myös runsaasti tärkeitä flavonoideja, karotenoideja, sekä C- ja E-vitamiineja. Tuotteen kurpitsansiemen sisältää erityisen paljon sinkkiä, joka on arvokas kivennäisaine ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnille. Lisäksi se sisältää tärkeitä rasvahappoja.

Tutustu Beauty Complex -tuotteen sisältöön tarkemmin tästä! 

Piditkö tästä videosta? Jaa se myös ystävällesi, joka saattaisi haluta uudistaa kauneusrutiineitaan ja panostaa myös sisäiseen kauneudenhoitoon.