Verkkokaupan toimitusehdot

Käyttöehdot

Tilatessasi Terranova-verkkokaupasta hyväksyt voimassa olevat ehdot.

Terranova-verkkokaupan toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Nordic Premium Finland Oy, y-tunnus 2690261-9. Myymme tuotteita sekä yksityishenkilöille että yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät 14 % arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilatessaan verkkokaupastamme asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin ja tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Nordic Premium Finland Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Kun tilaus on lähetetty meiltä, lähetämme uuden sähköpostiviestin, joka sisältää lähetystunnuksen seurantaa varten.

Maksutavat

Tuotteet ja mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytämme Paytrail -maksupalvelua varmistaaksemme maksujen turvaamisen. Tarjoamme seuraavat maksutavat:

  • Verkkomaksu
  • Luottokorttimaksu (Visa ja Mastercard, American Express)
  • Mobile Pay
  • Apple Pay (Safari selain)
  • Lasku/osamaksu (Walley)

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2552865-3
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Asiakaspalvelu 24h vuorokaudessa 020 718 1830 (0,00€/min)

Toimitustavat ja toimittaminen

Toimitamme tilauksia Postin kautta jokaisena arkipäivänä. Tilaukset ovat normaalisti perillä noin 1-2 arkipäivässä.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulut on 4,90 € noutotilauksille ja 8,90 € kotitoimituksille. Yli 49 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi noutopakettina ja yli 89 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi kotiin.

Vaihto-, palautus- ja peruutusehdot

Sinulla on 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Voit perua koko tilauksesi tai vaihtoehtoisesti palauttaa vain osan tilaamistasi tuotteista. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Ota yhteyttä meihin palautusohjeita varten.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@terranova.fi
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Nordic Premium Finland Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Nordic Premium Finland Oy ei luovuta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Lisätietoa maksamisesta täältä.