Ravintosisältö, 1 kapseli:

phytoFRESH COMPLEX 625 mg
Reishi-sieni (luomu, tuorepakastekuivattu) 125 mg
Cordyceps-sieni (luomu, tuorepakastekuivattu) 125 mg
Maitake-sieni (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Siitake-sieni (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Chaga-sieni (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Royal Sun Agaricus -sieni (Agaracus blazei) (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Inkiväärinjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)  

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1-4 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Reishi-sieni – Reishisieni eli lakkakääpä (Ganoderma lucidum) on yksi vanhimmista sienistä, jota on käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Nykyisin reishi on yksi tutkituimmista sienistä koko maailmassa. Se osallistuu luontaisen vastustuskyvyn ylläpitoon, auttaa kolesterolitasojen laskua ja tukee myös verenkiertoa.

Cordyceps-sieni – Cordyceps-sientä eli kiinanloisikkaa (Cordyceps sinensis) voidaan käytettää sen adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi tukemaan koko kehon hyvinvointia.

Maitake-sieni  Maitake eli koppelokääpä (Grifola frondosa) sisältää terveydelle tärkeitä betaglukaaneja ja polysakkarideja, joilla voi olla terveyttä tukevia vaikutuksia. Vaikka näitä betaglukaaneja on myös muissa sienissä ja kasveissa, maitakesienen betaglukaaneja on tutkittu tähän asti kaikkein eniten.

Shiitake-sieni – Shiitakesienen (Lentinula edodes) mahdolliset terapeuttiset vaikutukset on liitetty siitä löytyvään polysakkaridien ryhmään kuuluvaan lentinaaniin. Shiitake on myös yksi parhaimpia L-ergotioneiinin lähteitä. Myös sienen sisältämää eritadeiinia on tutkittu mahdollisista vaikutuksista terveyteen.

Inkiväärinjuuri – Inkiväärin juuri (Zingiber officinale) tukee ruuansulatuksen toimintaa ja sillä voi olla myös samalla mahan ja suoliston limakalvoa rauhoittavia ominaisuuksia. Inkivääri voi auttaa myös matkapahoinvoinnin helpottamiseksi. Lisäksi se tukee verenkiertoa, vastustuskykyä sekä hengitysteiden hyvinvointia.

Lue lisää:

Tuotteen sienet on kasvatettu luomulaatuisessa tapioca-jauheessa. Sienet sisältävät mm. hyödyllisiä betaglukaaneja. Tuorepakastekuivaus on säilyttänyt sienien arvokkaat ravinteet ja vaikuttavat aineet koskemattomina. Inkivääri tehostaa sienen hyödyllisten biokemiallisten yhdisteiden hyödynnettävyyttä ja imeytymistä kehossa.

Aiheesta muualla:

Lue lisää adaptogeenisista sienistä blogistamme!

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

PhytoFRESH COMPLEX 625 mg
Reishi (frystorkad, ekologisk) 125 mg
Cordyceps (frystorkad, ekologisk) 125 mg
Shiitake (frystorkad, ekologisk) 100 mg
Chaga (frystorkad, ekologisk) 100 mg
Royal Sun Agaricus  (Agaracus blazei) (frystorkad, ekologisk) 59 mg
Ingefärä (frystorkad, ekologisk) 25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)

Fermanolide™ är ett registrerat varumärke av Fermedics BV.

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1-4 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostele tuote


Lisää arvio