Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX  325 mg
Ruusunmarja 75 mg
Metsämustikka (tuorepakastekuivattu) 75 mg
Nokkosenlehti (tuorepakastekuivattu) 75 mg
Peltokorte (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Persilja (tuorepakastekuivattu, luomu) 50 mg
Hyaluronihappo *ExceptionHYAL® Star (Full Spectrum Molecular Weight Hyaluronic Acid) 100 mg

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ruusunmarja – Koska ruusunmarjat sisältävät 100 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, ne ovat yksi luonnon parhaimpia C-vitamiinin lähteitä. C-vitamiini osallistuu myös normaaliin kollageenin tuotantoon mm. ihossa ja auttaa suojaamaan soluja hapetusstressiltä. Ruusunmarjat sisältävät myös C-vitamiinia täydentäviä polyfenoleja, kuten antosyaniineja ja proantosyanidiineja ja lisäksi useita karotenoideja.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat hyvä sinkin lähde, lisäksi niissä on kuparia, joka on tärkeä rakennetekijä kehon omassa antioksidanttisysteemissä. Kuparin ja sinkin tasapaino on tärkeä elimistön hyvinvoinnin kannalta.

Nokkosenlehti – Elinvoimaa antava nokkonen vastaa kaloriarvoltaan perunaa ja sisältää monia kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Siinä on myös piitä ja runsaasti C-vitamiinia. Se sisältää erilaisia enemmän fytoravinteita kuin monet marjat tai pinaatti.

Peltokorte – Peltokortteen idut sisältävät runsaasti mm. piitä ja magnesiumia. Lisäksi ne sisältävät luuston terveydelle välttämättömiä ainesosia, kuten C-vitamiinia ja kalsiumia.

Persilja – Persilja on erittäin hyvä B-vitamiinien lähde, erityisesti foolihapon. Se sisältää myös lukuisan määrän apuaineita, joita tarvitaan B-vitamiinien toiminnassa ja aineenvaihdunnassa (kalium, magnesium, C-vitamiini ja rauta). 

Lue lisää:

Hyaluronihappoa löytyy luontaisesti ihmisen kehosta, eniten silmistä ja nivelistä. Hyaluronihappo on merkittävä, vettä sitova molekyyli kehon sidekudoksissa. Perinteisesti hyaluronihappoa on käytetty kosmetiikassa sen kosteuttavien ja anti-aging -ominaisuuksiensa ansiosta. Tuote sopii käytettäväksi yhdessä Beauty Complexin ja Glukosamiini, Boswellia & MSM Complexin kanssa.

Kuinka hyalyronihappo toimii?

Lue blogistamme lisää.

Aiheesta muualla:

Hyaluronihappoa ihon hyvinvointiin (Beauty Highlights -blogi)

Kauniin ihon salaisuudet (On My Way -blogi)

Ajatuksia ikääntymisestä ja kehon muuttuvista tarpeista (Inhimillinen turhamaisuus -blogi)

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 325 mg
Nyponpulver  75 mg
Blåbär (frystorkad)  75 mg
Nässelblad (frystorkad)  75 mg
Åkerfräkenskott (frystorkad)  50 mg 
Persilja (frystorkad)   50 mg
Hyaluronsyra (natriumhyaluronat)

*ExceptionHYAL® Star (Full Spectrum Molecular Weight Hyaluronic Acid)

100 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio