Terranova Beauty Complex

Terranova Beauty Complex

IHO, HIUKSET JA KYNNET

Beauty Complex -ravintolisä on suunniteltu tukemaan ihon, hiusten ja kynsien terveyttä ja kauneutta.

MSM on yhdiste, jonka sisältämää rikkiä on mm. ihossa, hiuksissa, kynsissä, lihaksissa ja luissa. C-vitamiinia tarvitaan iholle tärkeän kollageenin muodostumisessa ja A-vitamiini tukee limakalvojen terveyttä sekä ihon normaalina pysymistä. Sinkki puolestaan edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaalina. Biotiinia tarvitaan limakalvojen, ihon ja hiusten terveyden ylläpitoon. Tuotteen perinteiset kauneuden tukemiseen käytetyt kasvit, kuten peltokorte, tyrni ja nokkonen täydentävät kokonaisuutta ja tehostavat ravintoaineiden hyväksikäyttöä kehossa.

Sopii ihanteellisesti käytettäväksi yhdessä Living Wellbeing Super-Blend-, Silica (Pii) 150mg Complex, E-vitamiini ja Co-Q-10– ja Hyaluronihappo Complex -tuotteiden kanssa

Osta tuote nyt

Ruohonjuuren verkkokauppa Hyvinvoinnin.fi

Tuotetunnus (SKU) beauty-complex Osastot , , Avainsanat , , , , , ,


Jaa

Terranova Beauty Complex – Iho, hiukset, kynnet – 50 ja 100 kaps.


Beauty Complex

Annostus: 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX525 mg
Peltokortteen verso (tuorepakastekuivattu)150 mg
Nokkosenlehti (tuorepakastekuivattu)100 mg
Tyrninmarja ja lehdet (tuorepakastekuivattu)50 mg
Mustikan marjajauhe (tuorepakastekuivattu)50 mg
Stabiloitu riisinlese50 mg
Raakakaakaojauhe50 mg
Kurpitsansiemenjauhe25 mg
Gotu kolan lehtijauhe25 mg
Isotakiaisjuurijauhe (luomu, tuorepakastekuviattu)25 mg
Vesikrassi (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg
MSM (metyylisulfonyylimetaani)400 mg
C-vitamiini (kalsium-magnesiumaskorbaatti100 mg
Pantoteenihappo (kalsiumpantotenaatti)20 mg
Lehtikuusen arabinolaktaani5.5 mg
Sinkki (askorbaatti)5 mg
Luonnon betakaroteeni ja karoteenisekoitus2 mg
A-vitamiini (palmitaatti)375 µg
D-biotiini100 µg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Lisätietoa Terranova Beauty Complexin ainesosista

Peltokorte – Peltokorte sisältää lukuisia iholle, hiuksille ja kynsille tärkeitä ravinteita. Sen sisältämä pii tukee kollageeni- ja elastiiniproteiinien muodostumista. C-vitamiinia tarvitaan kollageenin muodostumiselle. Lisäksi peltokorte sisältää luustolle ja tukikudoksille tärkeää kalsiumia.

Nokkosen lehti  Nokkosessa on korkeat pitoisuudet kalsiumia, piitä, C-vitamiinia sekä sinkkiä, jotka kaikki tukevat ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia.

Tyrnin marja ja lehdet – Tyrnimarjat sisältävät tunnetuista kasvikunnan lähteistä korkeimmat pitoisuudet omega-7 -rasvahappoja, joita käytetään paljon kauneudenhoitotuotteissa. Lisäksi tyrni sisältää runsaasti ihon terveydelle tärkeitä C- ja E-vitamiineja. Tyrni sisältää myös flavonoideja ja karotenoideja.

Mustikan marjat – Mustikka sisältää runsaasti hyödyllisiä flavonoideja ja ravintoaineita.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – Riisinlese sisältää korkeat pitoisuudet B-vitamiineja, joista monet ovat välttämättömiä hiusten ja ihon terveydelle ja kasvulle. Happiradikaalit ovat merkittävin ihon vanhenemista edistävä tekijä ja SRL:n sisältämät hyödylliset ainesosat voivat tukea niiden ehkäisemisessä.

Raakakaakao – Kaakaon sisältämät flavanolit, katekiinit ja epikatekiinit ovat tunnetusti voimakkaita ainesosia ja niillä voi olla terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia.

Kurpitsan siemen – Kurpitsan siemen sisältää erityisen paljon sinkkiä, joka on arvokas kivennäisaine ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnille. Lisäksi se sisältää tärkeitä rasvahappoja.

Gotu kola – Gotu kola eli rohtosammakonputki sisältää aineosia, joilla voi olla ihon kimmoisuuteen vaikuttavia ominaisuuksia.

Takiaisen juuri – Takiainen on kasvilääkintäperinteessä ollut arvostettu rohdos ihon kauneudenhoidossa.

Vesikrassi – Vesikrassi sisältää mm. ihon terveydelle tärkeitä A- ja C-vitamiinia.