Tervetuloa tulevaisuuden ravintolisien pariin

Terranovan tarina


Terranovan perustaja Stephen Terrass tapasi aikanaan häneen vahvasti vaikuttaneen luomuviljelijän, jonka innoittamana Terranova sai alkunsa. Stephenin visiona oli perustaa ravintolisäsarja, joka ei sisältäisi mitään ylimääräistä ja tarjoaisi vain luonnon parhaita antimia.

Stephen Terrass

Stephen Terrass

Stephen Terrass perusti Terranova-ravintolisäsarjan vuonna 2008 Englannissa. Hän toimi aiemmin teknisenä johtajana yhdessä Euroopan suurimmista ravintolisiä valmistavissa yrityksistä. Stephen on laajalti tunnettu yhtenä Euroopan johtavimmista hahmoista ravintolisien sekä ravitsemus- ja kasvitieteen parissa.
Matkaillessaan Yhdysvalloissa, hän tapasi luonnonmukaisia kasveja Oregonissa viljelevän  miehen nimeltään Ed Alstat, joka myös käytti ainutlaatuista tuorepakastekuivausta kasviensa säilömiseen. Tämä tapaaminen muutti Stephenin elämän ja hänen uransa suunnan täysin.Stephenin ja Edin välinen ystävyys ja yhteistyö johti Terranovan perustamiseen vuonna 2008. Tänä päivänä Terranovalla on valikoimissaan yli 90 kasviperäistä ravintolisää ja se toimii yli 30 maassa.
Tutustu Terranovan ravintolisiin