Terranova-Monivitamiinit-Naiselle-Miehelle-Kuntoilijalle

Naiselle, miehelle ja kuntoilijalle yksilöllisesti räätälöidyt monivitamiinit

Living Multivitamin WOMAN sisältää enemmän mm. naisen luustolle, hormonitoiminnalle tärkeitä ravintoaineita.  Living Multivitamin MAN puolestaan tarjoaa miehelle tärkeitä ravinteita, kuten lykopeenia ja sinkkiä sekä sydäntä ja verisuonistoa tukevia kasviravinteita. Urheilijan vaativiin tarpeisiin suunniteltu Living Multivitamin SPORT sisältää palautumista sekä energiantuotantoa tukevia ravinteita.

Monivitamiinimme ovat aina 100 % täyteaineettomia, vegaanisia ja ne sisältävät aina bioaktiiviset vitamiinien muodot, kuten folaattia (foolihappo), metyylikobalamiinia (B12-vitamiini) sekä P-5-P:ta (B6-vitamiini).

Bioaktiiviset uudet B-vitamiinit

Terranovan B-vitamiinien valikoima laajenee. Nyt valikoimassamme kolme uutta tuotetta: Foolihapon bioaktiivinen muoto Folaatti 400 ug Methylfolate Complex, Pantoteenihappo 250 mg Complex Pantetiinilla, sekä B6-vitamiini Complex bioaktiivisessa P-5-P-muodossa. Tuotteisiin on lisätty B-vitamiinien toimintaa tehostavia kasveja ja yrttejä.

Myös Terranova-monivitamiinien sisältämät B-vitamiinit ovat aina bioaktiviisessa muodossa. Nämä muodot toimivat useimmilla ihmisillä paremmin, erityisesti vihreistä kasviksista saatava folaatti, josta monilla on krooninen puutos.

Terranova B6-vitamiini
Terranova-Digestive-enzymes-with-probiotics

Ruuansulatusentsyymit ja maitohappobakteerit

Terranovan uudessa Digestive Enzymes with Probiotics -tuotteessa yhdistyvät kaksi suosittua klassikkoamme: Digestive Enzyme Complex -ruuansulatusentsyymit sekä Probiotic Complex with Prebiotics -synerginen maitohappobakteerivalmiste. Tämä tuote tukee samalla sekä ruuansulatustasi ja että suoliston hyvää mikrobistoa.

Tuote sisältää Terranovan filosofian mukaisesti myös ruuansulatusta edistäviä yrttejä, kuten inkivääriä ja fenkolia sekä suoliston bakteerikantaa ruokkivia prebioottisia kasveja, kuten artisokkaa.

Life Drink -annospussit

Jos Life Drink -ravintojauhe ei ole sinulle vielä tuttu, nyt sinulla on entistä helpompi tapa tutustua siihen. Uudet Life Drink -annospussit mahdollistavat tämän monipuolisen superfood-jauheen kätevän kuljetuksen töihin, matkalle tai treenikassissa ja voit nauttia sen juuri silloin kun haluat! Life Drink -annospusseilla moninkertaistat smoothiesi tai palautusjuomasi ravinnepitoisuuden tai nautit ravitsevan aamujuoman ihan missä milloinkin olet! Life Drinkista saat helposti viher- ja marjajauheet, ruuansulatusentsyymit, maitohappobakteerit, rasvahapot, kasviproteiinit sekä kuidut – 100 % ilman lisäaineita, sokeria tai makeutusta.

Terranova Life Drink -annospussit
Terranova-Maitake-Chaga-Reishi-Mushroom-synergy

Adaptogeeniset sienet

Valikoimamme on täydentynyt kahdella uudella tuorepakastekuivatulla, full spectrum -laatuisella sienellä. Full Spectrum Chaga 500 mg eli Pakurikääpä sekä Full Spectrum Maitake 500 mg on molemmat kerätty niiden eri kasvuvaiheista, ja ne tarjoavat näin monipuolisen kirjon terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä.

Sienten valikoimaan jo aikaisemmin kuuluneet Reishi 500 mg sekä adaptogeenisten sienten yhdistelmä Mushroom Synergy ovat myös tutustumisen arvoisia tuotteita sienten ystävälle.

Sienillä saat lisävirtaa ja hyvinvointia päivääsi sekä luonnon terapeuttisia vaikutuksia ruokavalioosi.

K2-vitamiinit

Terranova Vitamin K2 100 µg Complex sisältää markkinoiden bioaktiivisinta, kikherneestä valmistettua MenaQ7® K2-vitamiinia. Tuote on samalla myös maailman ainoa vegaaninen MenaQ7®-muoto, sillä normaalisti soijasta valmistetussa K2-vitamiinissa joudutaan käyttämään valmistuksessa mehiläisvahaa. Tätä vegaanista muotoa käytetään ainoastaan Terranovan K2-vitamiinituotteissa.

Koska D3– ja K2-vitamiini toimivat kehossa synergisesti, on valikoimassamme saatavilla nyt myös yhdistelmävalmiste, joka sisältää markkinoiden bioaktiivisimman K-vitamiini MenaQ7® kikherneestä yhdessä kasviperäisen D3-vitamiinin kanssa. Tutustu Vitamin D3 ug + K2 100 ug Complexiin tästä! 

Terranova Vitamin K2 + D3 (1)

Luteiinia silmien ja näön tueksi

Altistumme tänä päivänä päivittäin mobiililaitteiden ja tietokoneiden siniselle valolle sekä auringon valon UV-säteilylle. Luteiini on karotenoidi, jota löytyy silmän soluista luontaisesti. Terranovan Luteiini 20 mg Complex auttaa suojaamaan silmiä ja näköä luonnollisesti.

Tuote sisältää luteiinin hyödyntämistä tehostavia synergisiä kasveja ja yrttejä.

KATSO KAIKKI TERRANOVAN UUTUUDET