LIFE DRINK

Terranova-tuotteet ovat saaneet tunnustuksia sisältönsä ja toimivuutensa ansiosta Suomessa ja muualla Euroopassa, jossa sitä myydään yli 30 maassa. Life Drink -ravintojauhe on niittänyt palkintoja ja tunnustuksia sen innovatiivisuuden, kokonaisvaltaisen ravintosisältönsä ja toimivuutensa ansiosta.

Myös Ruohonjuuri -ketju valitsi Life Drinkin vuoden ravintolisäksi vuonna 2016.

Terranovan ainutlaatuinen tuotesuunnittelu, valmistusprosessi, PhytoFRESH ja Magnifood Complex-yrttiyhdistelmä takaavat sen, että ravintolisillämme on erittäin korkea ravintoarvo ja korkea luonnollisten raaka-aineiden pitoisuus.

Tutustu tuotteeseen

LIVING MULTIVITAMIN SPORT

Uusi Living Multivitamin SPORT -monivitamiini on palkittu vuoden 2019 parhaana urheiluravintolisänä Englannissa Natural Health Trade Summitissa. Pitkälle kehitetty monivitamiini sisältää kuntoilijalle ja urheilijalle optimoidun vitamiini-kivennäisaine-kasviravinneyhdistelmän ja on ainutlaatuinen myös Suomen markkinoilla.

Living Multivitamin SPORT sisältää enemmän B12-vitamiinia, B-vitamiineja, rautaa, magnesiumia, E-vitamiinia ja kromia kuin tavallinen monivitamiini suorituksen ja palautumisen tueksi. Lisäksi tuotteeseen on lisätty kestävyydelle ja energia-aineenvaihdunnalle hyödyllistä ubikinonia, alfalipoiinihappoa ja astaksantiinia.

Tutustu tuotteeseen

 

FULL SPECTRUM MUSHROOM SYNERGY

Tuorepakastekuivattujen adaptogeenisten sienten valikoimamme tähti on Full Spectrum Mushroom Synergy, joka sisältää kuutta luomulaatuista sientä kätevässä kapselimuodossa. Sienet on kerätty niiden eri kasvuvaiheista, jotta tuotteeseen on saatu valjastettua jokaiselle kasvuvaiheelle ominaiset hyödylliset yhdisteet. Tuote on 100 % täyteaineeton. Mushroom Synergy palkittiin Irlannissa Naturally Good Health -lehden raadissa parhaana uutena terveystuotteena.

Tutustu tuotteeseen

DIGESTIVE ENZYMES WITH PROBIOTICS

Innovatiivinen Terranova Digestive Enzymes with Probiotics yhdistää ruuansulatusentsyymit sekä suolistoa hellivät hyvät bakteerit kätevästi samaan kapseliin. Valmisteen kasvientsyymit ovat stabiileja ja toimivia laajalla pH-alueella koko ruoansulatuskanavassa edesauttaen proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien sulamista. Lisäksi tuote sisältää viittä erilaista terapeuttisesti tehokasta, tarkoin valittua ja tutkittua maitohappobakteeri- tai probioottikantaa.

Tuote on 100 % täyteaineeton. Digestive Enzymes with Probiotics palkittiin 2021 Irlannissa Rude Health -lehden raadissa parhaana suoliston terveyttä tukevana ravintolisänä.

Tutustu tuotteeseen