Glukosamiini, Boswellia & MSM Complex

NIVELTEN HYVINVOINNILLE

Tämä tuote on suunniteltu erityisesti nivelten hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Glukosamiini on mm. ruuassa luontaisesti esiintyvä aine, josta elimistössä muodostuu erilaisia nivelten hyvinvoinnille tärkeitä aineita. MSM on rikkipitoinen aine, jota esiintyy pieniä määriä luontaisesti esimerkiksi maidossa ja tuoreissa hedelmissä. C-vitamiini osallistuu nivelille, rustoille ja iholle tärkeän kollageenin normaaliin tuotantoon. Molybdeeni osallistuu normaaliin rikin aineenvaihduntaan elimistössä edistäen näin sidekudoksen normaalia muodostumista nivelissä sekä luuston pysymistä normaalina. Tuotteen kelaattimuotoinen mangaani (TRAACS™) on helposti imeytyvä ja vatsaystävällinen. Mangaani osallistuu normaalin luuston ja sidekudoksen ylläpitoon sekä suojelee soluja vapailta happiradikaaleilta.

Magnifood Complexin ainesosat, kuten boswellia, nokkonen, kurkuma ja inkivääri täydentävät tuotteen vaikutuksia.

Tuote sopii hyvin käytettäväksi yhdessä Hyaluronihappo Complex -ravintolisän kanssa.


Tuotetunnus (SKU) glukosamiini-boswellia-msm-complex Osastot , Avainsanat , , , , , ,


Jaa

Glucosamine, Boswellia & MSM Complex, 50 kaps.


Glukosamiini, Boswellia & MSM Complex

Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 2 kapselia:

Glukosamiini (hydrokloridi, kasviperäinen) 500 mg
MAGNIFOOD COMPLEX 420 mg
Boswellian pihka 150 mg
Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 75 mg
Inkiväärin juuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Sellerin varsi & lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Stabiloitu riisinlese 20 mg
MSM (metyylisulfonyylimetaani) 100 mg
C-vitamiini (kalsium-magnesiumaskorbaatti) 50 mg, 63*
Mangaani (bisglysinaatti, TRAACS™**) 1.5 mg, 75*
Molybdeeni (natrium-molybdaatti) 50 µg, 100*
Seleeni (selenometioniini) 50 µg, 91*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)
** TRAACS™-merkityt ainesosat ovat vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Lisätietoa Terranova Glukosamiini, Boswellia & MSM Complexin ainesosista

Boswellian pihka – Tutkimusten mukaan boswellia-kasvin pihkassa esiintyvät ainesosat voivat säädellä tulehduksellisia tekijöitä ja verenkiertoa nivelissä.

Nokkosen lehti – Nokkonen sisältää runsaasti ravinteita, joita tarvitaan nivelten terveyden ylläpitoon. Boori, pii, kalsium, C-ja K-vitamiini osallistuvat nivelten rakenteen ylläpitoon. Seleeni ja E-vitamiini taas suojaavat rustoa vapaiden happiradikaalien tuhoavilta vaikutuksilta.

Kurkumajuuri – Kurkumajuuren kurkuminoideja on tutkittu laajalti, niiden mahdollisten tulehduksia säätelevien ja antioksidanttoominaisuuksien vuoksi.

Inkiväärin juuri – Inkiväärin ainesosat saattavat auttaa nivelissä esiintyviin tulehduksiin sekä verenkiertoon ja kipuun liittyvissä ongelmissa.

Selleri – Selleri on antioksidanttirikas kasvi ja se sisältää myös nivelten rakenteeseen vaikuttavia aineita, kuten mangaania, molybdeenia, C- ja K-vitamiinia.

Stabiloitu riisinlese (SRB) – Elimistön antioksidanttipuolustus on yksi nivelten terveyden tärkeimpiä tukipilareita. Stabiloitu riisinlese sisältää yli 100 erilaista hapettumisen estoon vaikuttavaa ainesosaa, kuten tokotrienoleja ja tokoferoleja. Lisäksi riisinleseestä löytyy alfalipoiinihappoa sekä useita erilaisia karotenoideja.