Täyteaineettomuus ja kapselit

Kyllä. Jauhemuotoiset Terranova Life Drink ja Smooth Mag ovat 100 % lisäaineettomia. Kapselissa olevat ravintolisät ovat myös 100 % täyteaineettomia. Kasviskapseli ei sisällä mitään muuta, kuin vaikuttavia ainesosia, kuten vitamiineja ja mineraaleja, sekä Magnifood-kasviyhdistelmän.

Kyllä voi! Koska tuotteemme ovat puhtaita ja täynnä luonnon ravinnerikkaita antimia, voit hyvillä mielin lisätä kapselin sisällön vaikkapa smoothieen, mehuun tai jugurttiin.

Kasviskapselimme on valmistettu hydroksipropyylimetyyliselluloosasta, joka on luonnollinen ja turvallinen raaka-aine.

Allergeenit ja vegaanisuus

Ei käytetä. Kaikki Terranova-tuotteet ovat sokerittomia ja makeutus- ja makuaineettomia.

Suurin osa tuotteista on gluteenittomia. Smooth Mag -jauhe ja Dong Quai & Soijanidut Complex sisältävät vihreää kauransiementä ja Life Drink sekä Sneaky Greens -jauhe puolestaan vehnän- ja/tai ohranorasta, jolloin nämä tuotteet saattavat sisältää hyvin pieniä määriä gluteenia. Siksi niiden kohdalla ei voida sanoa niiden olevan täysin gluteenittomia, vaikka virallisesti ne eivät sisällä gluteeniviljoja. Katso tarkemmat tiedot tuotesivulta.

Tuotteet ovat pääsääntöisesti soijattomia. Sneaky Greens -lasten viherjauhe ja Life Drink saattavat sisältää jäämiä soijasta. Myös naisten hyvinvoinnille suunniteltu Dong quai & Soijanidut sisältää jäämiä soijasta.

Kyllä, kaikki Terranova-ravintolisät on valmistettu vain kasviperäisistä raaka-aineista ja ne sopivat kaikille, myös vegaaneille. Esimerkiksi usein eläinperäinen D3-vitamiini valmistetaan jäkälästä ja K2-vitamiini kikherneestä.

Luomu ja pakastekuivaus

Kasviksissa, yrteissä, marjoissa ja hedelmissä on jopa 25 000 erilaista apuainetta, jotka voivat tehostaa vitamiinien, hivenaineiden ja fytoravinteiden toimintaa kehossa. Siksi Terranovan ravintolisät sisältävät synergiaa luovan Magnifood-kasvi-yrttiyhdistelmän, joka on suunniteltu erikseen jokaiselle tuotteelle, riippuen tuotteen muista ominaisuuksista. Magnifood lisää tuotteen imeytyvyyttä ja hyväksikäyttöä kehossa, tehostaa tuotteen hyötyjä ja vaikutuksia ja toimii myös suojana muille ravintoaineille hapettumista vastaan ja lisää säilyvyyttä. Lue lisää Magnifoodista täältä.

Terranova käyttää luomuviljeltyjä kasveja aina kuin mahdollista. Sen lisäksi tuotteissa käytetään puhtailla alueilla kasvavia villiyrttejä.

Suurin osa käyttämistämme yrteistä ja fytoravinnerikkaista ruoka-aineista on tuorepakastekuivattuja. Tällä tavoin olemme saaneet säilytettyä kuivatussa kasvissa biokemiallisen rakenteen, joka muistuttaa hyvin paljon alkuperäisen tuoreen kasvin rakennetta, mutta on nesteettömyytensä vuoksi paljon tiiviimmässä muodossa. PhytoFRESH takaa sen, että tuotteen sisältämät kasviraaka-aineet ovat mahdollisimman ravinnerikkaita ja lähellä tuoreen kasvin rakennetta. Lue lisää tuorepakastekuivauksesta täältä.

Vatsaystävälliset tuotteet, jotka voi sekoittaa ruokaan tai juomaan

Kyllä ovat. Suurin osa tuotteiden mineraaleista on TRAACS™-mineraaleja.

TRAACS™-merkityt ainesosat ovat vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja.

Voit sekoittaa kapselien sisällöt tai jauheet myös ruokaan. Vältä kuitenkin keittämästä tai lisäämästä Terranova-ravintolisiä kuumiin ruokiin tai juomiin, jottei niiden herkät ja arvokkaat kasviravinteet ja entsyymit tuhoudu. Suosituimpia tapoja ovat lisääminen smoothieen, jugurttiin, tuorepuuroon tai raakaleivonnaisten sekaan.

Tumma lasipurkki säilyttää tuotteen laadun korkeana ja ehkäisee valon hapettavia vaikutuksia tuotteeseen. Herkät kasviraaka-aineet ja entsyymit, vitamiinit ja antioksidantit pysyvät stabiileina tummassa lasipurkissa.

Sopivatko Terranova-tuotteet raskaana oleville ja lapsille?

Pääsääntöisesti emme suosittele Terranova-tuotteita raskauden aikana. Raskaana oleville olemme suunnitelleet oman Prenatal Multivitamin Complex -tuotteen, joka sopii raskauden suunnittelun, raskauden sekä imetyksen ajalle. Tuotteen sisältämät ravinteet ja kasviraaka-aineet ovat turvallisia käyttää raskauden aikana.

4–12-vuotiaille lapsille suosittelemme Terranovan Green Child -kategorian tuotteita, jotka ovat puhtaita, täyteaineettomia, kasviperäisiä sekä turvallisia käyttää. Green Child -tuoteperheen vitamiinikapselit ovat pienempikokoisia, jolloin lapsen on helpompi nielaista ne. Kapselit voi myös avata ja lisätä sisällön vaikkapa smoothieen, mehuun tai jugurttiin. Yli 12-vuotiaat voivat käyttää aikuisille tarkoitettuja tuotteita joko puolikkaalla päiväannostuksella tai painon mukaan.

Mistä Terranovan raaka-aineet tulevat ja mistä voin ostaa tuotteita?

Verkkokauppamme palvelee sinua koko Terranova-valikoiman voimin tällä sivustolla. Pääset kauppaan tästä.

Voit ostaa Terranova-ravintolisiä hyvin varustelluista terveyskaupoista ja -osastoilta sekä hyvinvoinnin verkkokaupoista. Katso sinua lähin ostopaikka täältä.

Terranovan raaka-aineet ovat peräisin eettisesti toimivilta viljelyksiltä ja tiloilta. Terranovan käyttämä luomuviljelmä, josta suuri osa kasviraaka-aineista saadaan, sijaitsee Oregonin osavaltiossa USA:ssa aarniometsän, Sandy-joen kanjonin ja Mount Hoodin vuoren ympäröimänä kaukana saasteista. Viljelmällä kasvit kasvatetaan kemikaalittomassa ympäristössä ja kerätään ajankohtana, jolloin niiden bioaktiivisuus on korkeimmillaan. Pitkälle koulutetut ja kokeneet työntekijät keräävät kasveja huolellisesti alueilta, joita ei ole käsitelty torjunta- tai kasvinsuojeluaineilla. Koko tuotantoketju toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti – kasvilajistoa vaarantamatta ja ekosysteemin tasapainoa järkyttämättä.

Mikäli et löytänyt sivulta vastausta kysymykseesi, voit myös ottaa meihin yhteyttä.