Filosofiamme


Terranovan ravintolisät ovat aidosti puhtaita, luonnollisia ja täysin täyteaineettomia. Tuotteiden suunnittelussa on hyödynnetty ravintoaineiden välistä synergiaa. Tuotteemme ovat myös 100 % vegaanisia ja kasviperäisiä, joten ne sopivat näin useimmille.

Tuotesuunnittelumme perustuu seuraaville periaatteille:


 • Kaikki tuotteemme ovat 100 % täyteaineettomia
 • 100 % vegaaniset tuotteet - käytämme vain kasviperäisiä raaka-aineita
 • Terranova on kehittänyt kaksi uraauurtavaa menetelmää varmistaakseen tuotteidensa tuoreuden ja toimivuuden: Magnifood Complex tehostaa kehosi ja ravinteiden välistä vuorovaikutusta ja PhytoFRESH -tuorepakastekuivaus takaa kasvien ravinnerikkauden ja hyödyn kehollesi.

Terranovan ravintolisät imeytyvät tehokkaammin ja vahvistavat kehoasi tehostaen ravinteiden hyväksikäyttöä solutasolta asti. Lue lisää tuotesuunnittelustamme tältä sivulta.

terranova logo

Kehon ja luonnon välistä synergiaa


Energisen ja pitkän elämän tueksi tarvitsemme oikeita vitamiineja ja mineraaleja. Usein ravintolisien ainesosien imeytyminen ja hyväksikäyttö kehossa saattaa kuitenkin olla riittämätöntä. Sen vuoksi Terranovan tuotesuunnittelussa ainesosien synergia ja bioidenttisyys kehon kanssa korostuu voimakkaasti – haluamme valmistaa ravintolisiä, jotka toimivat oikeasti, kehosi kanssa yhteistyössä.

Jotta vitamiinit, hivenaineet ja kasvisravinteet toimisivat mahdollisimman tehokkaasti, kehon on saavutettava kokonaisvaltainen synergistinen tila, jossa osasten vaikutus on enemmän kuin osatekijöiden yhteenlaskettu summa: 1+1=3!

Terranovan monivitamiinit ovat hyvä esimerkki synergiasta parhaimmillaan!

Magnifood Complex


Olemme Terranovalla kehittäneet tavan, joka lisää synergiaa kehossasi ja varmistaa, että ottamasi ravintolisät toimivat juuri sinulla ja siinä kehosi osassa, jossa sitä tarvitaan.

Kasviksissa, yrteissä, marjoissa ja hedelmissä on jopa 25 000 erilaista apuainetta, jotka voivat tehostaa vitamiinien, hivenaineiden ja fytoravinteiden toimintaa kehossa. Siksi Terranovan ravintolisät sisältävät synergiaa luovan Magnifood-kasvi-yrttiyhdistelmän, joka on suunniteltu erikseen jokaiselle tuotteelle, riippuen tuotteen muista ominaisuuksista.

Magnifoodin ainesosat on yhdistetty kehon omaa biokemiallista ympäristöä tehostavalla tavalla, joka maksimoi tuotteen sisältämien vitamiinien, hivenaineiden ja muiden ravintoaineiden hyödyn. Suuri osa Magnifoodissa käytetyistä kasveista ovat tuorepakastekuivattuja.

Näin Magnifood toimii:

 • tuotteen sisältämien muiden ainesosien biologinen imeytyvyys paranee
 • ainesosien toiminta tehostuu synergistisesti toimivien apuaineiden ansiosta
 • ravitsemuksellisen hyöty ja tuotteen vaikutus tehostuu
 • suojaa valmisteen muita ravinteita hapettumiselta sekä parantaa tuotteen säilyvyyttä

PhytoFRESH


Suurin osa käyttämistämme yrteistä ja fytoravinnerikkaista ruoka-aineista ovat tuorepakastekuivattuja. Tällä tavoin olemme saaneet säilytettyä kuivatussa kasvissa biokemiallisen rakenteen, joka muistuttaa hyvin paljon alkuperäisen tuoreen kasvin rakennetta, mutta on nesteettömyytensä vuoksi paljon tiiviimmässä muodossa. Terranovan tuorepakastekuivatut kasvit ovat siis tiivistetty muoto alkuperäisestä tuoreesta kasvista.

Tuorepakastekuivatus nestemäisellä typellä –196°C asteen lämpötilassa säilyttää hellävaraisesti kasvin biokemiallisen rakenteen, ravinteet ja entsyymiaktiivisuuden. Sitä vastoin kasvien ja yrttien kuivattamisessa yleisesti käytetyt menetelmät, kuten ilma-, uuni- ja suihkekuivatus voivat tuhota niiden sisältämiä tärkeitä yhdisteitä ja muuttaa herkkää biokemiallista tasapainotilaa.

Tuorepakastekuivauksen edut:

 • tuoreen kasvin biokemiallinen rakenne ja sen entsymaattinen aktiivisuus säilyy koskemattomana
 • useimpien muissa kuivausmenetelmissä tapahtuva, aktiivisuutta vähentävä ja biokemiallista tasapainotilaa muuttava entsymaattinen ja biokemiallinen muutos estyy
 • kasvien ainesosasten säilyvyys pidentyy verrattuna muihin kuivausmenetelmiin
 • tuottaa erittäin hyvin liukenevia ja pienikokoisia partikkeleita. Tämä helpottaa kasvin ravintoaineiden ja muiden yhdisteiden imeytymistä.
 • tuottaa erittäin huokoista kasvimateriaalia. Tällöin materiaali voidaan helposti jauhaa tai laittaa kapseleihin ilman liiallisen kuumuuden tai kitkan aiheuttamia tuhoisia vaikutuksia.

Puhtaat, ekologiset ja eettisesti tuotetut raaka-aineet


Terranovan tuotteissa olevat kasvit, yrtit ja marjat ovat joko luomulaatuisia tai eettisen ja ekologisten periaatteiden mukaan tuotettuja. Suurin osa kasveista ja yrteistä hankitaan sertifioidulta luomuviljelmältä. Tuotteet ovat lisäaineettomia, eivätkä sisällä täyte- ja sidosaineita.

Terranovan käyttämä luomuviljelmä sijaitsee Oregonin osavaltiossa USA:ssa aarniometsän, Sandy-joen kanjonin ja Mount Hoodin vuoren ympäröimänä kaukana saasteista. Viljelmällä kasvit kasvatetaan kemikaalittomassa ympäristössä ja kerätään ajankohtana, jolloin niiden bioaktiivisuus on korkeimmillaan. Pitkälle koulutetut ja kokeneet työntekijät keräävät kasveja huolellisesti alueilta, joita ei ole käsitelty torjunta- tai kasvinsuojeluaineilla. Koko tuotantoketju toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti – kasvilajistoa vaarantamatta ja ekosysteemin tasapainoa järkyttämättä.

Lue Terranovan tarina Ruohonjuuren blogista! 

Tutustu valikoimaamme