Maitake 500 mg Full Spectrum

FULL SPECTRUM MAITAKE 500 mg (Luomu)

Terranova Maitake 500 mg Full Spectrum on lisäaineeton ja tuorepakastekuivattu sienivalmiste.

Maitake eli koppelokääpä (Grifola frondosa) on Kiinassa ja Japanissa tuhansia vuosia käytetty adaptogeeninen sieni. Se on luonteeltaan yleisvahvistava ja sisältää runsaasti terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaneeja, vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja. Maitake on arvostettu sen makunsa ja terveysominaisuuksiensa puolesta korkealle ja se sopii hyvin tukemaan koko kehon hyvinvointia erityisesti stressaavana aikana.

Tämä täysin luomulaatuinen ja tuorepakastekuivattu koppelokääpä on kerätty sen eri kasvuvaiheista, jolloin se tarjoaa monipuolisesti eri kasvuvaiheille ominaisia vaikuttavia aineita. Tuorepakastekuivaus säilyttää hellävaraisesti sienen bioaktiivisuuden ja vaikuttavat aineet. Lue lisää adaptogeenisista sienistä blogistamme.

Terranova Mushroom Synergy sisältää Maitaken lisäksi myös muita adaptogeenisia sieniä.


Tuotetunnus (SKU) maitake-500mg-full-spectrum Osastot , Avainsanat , , , , ,


Jaa

Terranova Maitake 500 mg, 50 kaps.


Terranova Maitake 500 mg

Annostus: 1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1-3 kapselia:

Koppelokääpä, Grifola frondosa (luomu, tuorepakastekuivattu) 500-1500 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 95-285 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE

Lisätietoa Terranova Maitake 500 mg Full Spectrum ainesosista

Maitake – Maitake sisältää betaglukaaneja ja polysakkarideja, joilla on yleistä hyvinvointia vahvistavia vaikutuksia. Vaikka näitä betaglukaaneja on myös muissa sienissä ja kasveissa, maitakesienen betaglukaaneja on tutkittu tähän asti kaikkein eniten.

Lue adaptogeenisista sienistä blogistamme!

Hanki Maitake itsellesi täältä.