Terranova Mushroom Synergy

Terranova Full Spectrum Mushroom Synergy

Terranova Full Spectrum Mushroom Synergy Complex on sekoitus terapeuttisia, adaptogeenisia sieniä. Tuote sisältää reishi-, cordyceps-, Royal Sun Agaricus-, maitake- ja siitakesientä sekä pakurikääpää niiden eri kehitysvaiheista. Tuorepakastekuivatut sienet on kasvatettu luomulaatuisessa tapioca-jauheessa. Sienet sisältävät mm. hyödyllisiä polysakkarideja. Tuotteen inkivääri tehostaa sienen hyödyllisten biokemiallisten yhdisteiden hyödynnettävyyttä kehossa.Jaa

Terranova Full Spectrum Mushroom Synergy, 50 kaps.


Mushroom Synergy

Annostus: 1-4 kapselia päivässä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

phytoFRESH COMPLEX625 mg
Reishi-sieni (luomu, tuorepakastekuivattu)125 mg
Cordyceps-sieni (luomu, tuorepakastekuivattu)125 mg
Maitake-sieni (luomu, tuorepakastekuivattu)100 mg
Siitake-sieni (luomu, tuorepakastekuivattu)100 mg
Chaga-sieni (luomu, tuorepakastekuivattu)100 mg
Royal Sun Agaricus -sieni (Agaracus blazei) (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg
Inkiväärinjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Lisätietoa Terranova Mushroom Synergy ainesosista

Reishi-sieni – Reishisieni eli lakkakääpä on yksi vanhimmista sienistä, jota on käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Nykyisin reishi on yksi tutkituimmista sienistä koko maailmassa.

Cordyceps-sieni – Cordyceps- sientä eli kiinanloisikkaa voidaan käytettää sen adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi tukemaan jaksamista esim. stressin tai urheilun aikana.

Maitake-sieni  Maitake sisältää terveydelle tärkeitä betaglukaaneja ja polysakkarideja, joilla voi olla terveyttä tukevia vaikutuksia. Vaikka näitä betaglukaaneja on myös muissa sienissä ja kasveissa, maitakesienen betaglukaaneja on tutkittu tähän asti kaikkein eniten.

Shiitake-sieni – Shiitakesienen mahdolliset terapeuttiset vaikutukset on liitetty siitä löytyvään polysakkaridien ryhmään kuuluvaan lentinaaniin. Shiitake on myös yksi parhaimpia L-ergotioneiinin lähteitä. Myös sienen sisältämää eritadeiinia on tutkittu mahdollisista vaikutuksista terveyteen.

Inkiväärinjuuri – Inkivääri tukee verenkiertoa, tukee ruuansulatusta sekä ravinteiden kulkua elimistössä. Sillä voi olla myös kipuja ja pahoinvointia lievittäviä ominaisuuksia.