Ravintosisältö, 1 kapseli:

Fermentoitu ashwagandhan juuri [Fermanolide™*] (Withania somnifera) 150 mg  
josta withanolideja >3.2 %  
Ashwagandhan juuri (Withania somnifera) (luomu) 100 mg 
Kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
60 mg

* FERMANOLIDE™ on Fermedics BV:n rekisteröity tavaramerkki.

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Ashwagandha on elinvoiman, stressin ja mielialan tukemiseen käytetty terapeuttinen yrtti. Ashwagandhaa on käytetty satoja vuosia sen adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi tukemaan hermostoa ja energiantuotantoa. Eräillä adaptogeeneilla on stimuloivampi vaikutus hermostoon kuin toisilla. Ashwagandhan vaikutus on erittäin hellävarainen.

Tutustu myös muihin fermentoituihin yrtteihin.

Fermented Ashwagandha FERMANOLIDE™ sisältää fermentoitua ashwagandhaa, joka on tavallista bioaktiivisempaa ja nopeasti imeytyvässä muodossa.

Pienempikokoiset polyfenolit imeytyvät tehokkaammin ja fermentoidussa ashwagandhassa teho on voimakkaampi jo pienemmällä annostuksella. Fermentointi lisää yrttien bioaktiivisuutta ja antioksidanttien määrää verrattuna fermentoimattomaan yrttiin. Fermentointi aktivoi 25 % enemmän ashwagandhan vaikuttavia withanolideja ja SOD:n kaltaisia yhdisteitä, joilla on merkittäviä terveyshyötyjä.

Lue lisää fermentoinnista.

Käytä ashwagandhaa:

  • tukemaan kehoa ja mieltä stressaavina aikoina
  • tukemaan henkistä ja fyysistä elinvoimaa
  • auttamaan rentoutumisessa ja lihasten palautumisessa
  • tukemaan verenkierron ja sydämen terveyttä

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

Fermenterad Ashwagandharot [Fermanolide™] (Withania somnifera) 150 mg
varav withanolider >3.2 %
Ashwagandharot (ekologisk) 100 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 60 mg

Fermanolide™ är ett registrerat varumärke av Fermedics BV.

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas ej för gravida eller ammande.

Arvostele tuote


Lisää arvio