Ravintosisältö, 1 kapseli:

Venäjänjuuri (kylmäkuivattu, luomu) 500 mg  
Kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)

 

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Empty section. Edit page to add content here.

Lue lisää:

Terranova Siperian Ginseng on tuorepakastekuivattua, jolloin sen kaikki ravinteet ja entsyymit ovat pysyneet koskemattomina ja ovat tallessa kuivatussa juurijauheessa. Kapseli on helppo avata ja lisätä sen sisältö ruokaan tai smoothieen. Vältä kuitenkin jauheen kuumentamista, jotta sen ravinteet säilyvät tallella.

Käytä Siberian Ginsengiä:
  • tukemaan kehon luontaista vastustuskykyä
  • tukemaan kehoa henkisen ja fyysisen uupumuksen sekä väsymyksen aikana
  • edistämään kognitiivisia toimintoja
  • tukemaan verenkierron ja sydämen terveyttä

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

Ryskrot (frystorkad, ekologisk) 500 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1-3 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas ej för gravida eller ammande.

Siperian Ginseng on elinvoiman, stressin ja mielialan tukemiseen käytetty terapeuttinen yrtti. Siberian ginsengiä on käytetty satoja vuosia sen adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi tukemaan hermostoa ja energiantuotantoa. Tällä yrtillä on pitkä perinnekäyttöhistoria Kiinassa. Ginseng-lajeja on useita, ja siperian ginsengiä käytetään perinteisesti parantamaan keskittymistä ja tuomaan energiaa ja elinvoimaa.

Arvostele tuote


Lisää arvio