Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX  600 mg
Nokkosenlehti (Urtica dioica) (tuorepakastekuivattu) 200 mg
Inkivääri (tuorepakastekuivattu, luomu) 200 mg
Humala (Humulus lupulus) (tuorepakastekuivattu, luomu) 100 mg
Rosmariinin lehti (Rosmarinus officinalis) (tuorepakastekuivattu, luomu) 100 mg
Kasviskapseli (Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, vesi) 472 mg
Glukosamiini (hydrokloridi, kasviperäinen) 1000 mg
Kondroitiinisulfaatti (Mythcondro®, kasviperäinen) 600 mg
Boswellia-uute (Boswellia serata) (AprèsFlex®) 100 mg

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

2 – 4 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.  Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei suositella käytettäväksi raskaana oleville, imettäville eikä verenohennuslääkkeiden kanssa. Valmiste ei välttämättä sovellu diabetesta tai verenpainetautia sairastaville, kysy tarvittaessa neuvoa lääkäriltäsi tai ravintoterapeutilta.

Boswellia – Boswellia (Boswellia serrata) tukee luontaisesti nivelten, ruuansulatuselimistön sekä hengitysteiden hyvinvointia.

Nokkonen – Nokkonen sisältää runsaasti sekä kalsiumia että magnesiumia ja erilaisia pienravintotekijöitä, jotka vaikuttavat edullisesti magnesiumin ja kalsiumin biologiseen hyväksikäyttöön. Nokkosella on edullinen vaikutus nivelten hyvinvointiin. Sen sisältämät boori, pii, kalsium, C- ja K-vitamiini osallistuvat nivelten rakenteen ylläpitoon. Seleeni ja E-vitamiini taas suojaavat rustoa vapaiden happiradikaalien tuhoavilta vaikutuksilta. Nokkosen lehtiä voi käyttää muun muassa nivelten, hengitysteiden ja virtsateiden hyvinvoinnin tukemiseen. Lisäksi nokkonen sisältää runsaasti flavonoideja.

Inkivääri – Inkivääriä on perinteisesti käytetty tehostamaan muiden rohdosten imeytymistä ja vaikutuksia. Inkiväärin juurta on käytetty tukemaan ruuansulatuksen toimintaa ja rauhoittamaan vatsaa ja sillä on suotuisa vaikutus vastustuskyvyn toimintaan. Inkivääri voi auttaa matkapahoinvointiin.

Humala – Humala sisältää erittäin paljon erilaisia ravinteita ja yhdisteitä, kuten A-vitamiinia, rautaa, kalsiumia, natriumia ja jodia. Tärkeitä yhdisteitä humalassa ovat myös antioksidanttiset fenolit, joilla on runsaasti erilaisia terveyshyötyjä. Humalalla on luontaisesti rauhoittava vaikutus. Se tukee myös ruuansulatusta ja hermostoa.

Rosmariini – Rosmariinin lehdillä on suotuisa vaikutus vastustuskykyyn ja se sisältää runsaasti terapeuttisia, haihtuvia yhdisteitä. Rosmariini sisältää erittäin tehokkaita antioksidanttiyhdisteitä, jotka tukevat koko kehon hyvinvointia.

Vegaanisen glukosamiinin ja kondroitiinin lisäksi mukana nopeavaikutteista ja bioaktiivista ApresFlex®-boswelliaa, joka on tehokas pienelläkin annostuksella.

Boswellia ja nokkonen tukevat nivelten joustavuutta ja hyvinvointia. Inkivääri, humala ja rosmariini täydentävät tuotteen niveliä hellivää vaikutusta. Kasvien tuorepakastekuivaus säilyttää niiden ravinnepitoisuuden tuoretta kasvia vastaavana.

Tuote on 100 % täyteaineeton sekä kasviperäinen.

Tutustu myös muihin Terranovan terapeuttisiin erikoistuotteisiin.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 600 mg
Nässelblad (Urtica dioica) (frystorkad) 200 mg
Ingefärarot (frystorkad) 200 mg
Humleblomma (Humulus lupulus) (frystorkad) 100 mg
Rosmarinblad (Rosmarinus officinalis) (frystorkad) 100 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 472 mg
Glukosamin (hydroklorid) (vegansk) 1000 mg
Kondroitinsulfat (vegansk) [Mythocondro®] 600 mg
Boswelliaextrakt (ApreFlex®) 100 mg

Mythocondro® är ett registrerat varumärke av Gnosis S.p.A
ApreFlex® är ett registrerat varumärke av PLT Health Solutions-Laila Nutraceuticals LLC.

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR,
SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Rekommenderas inte för gravida, ammande eller med blodförtunnande mediciner. Produkten är inte nödvändigtvis lämplig för diabetiker eller personer med högt blodtryck. Vid behov, fråga din läkare eller näringsterapeut om råd.

Dosering: 2 kapslar 2 gånger dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte a nvändas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio