Luteiini 20 mg Complex

SYNERGISTINEN LUTEIINI SILMILLE

Terranova Luteiini 20 mg Complex on yhdistelmä luteiinia, mustikan ja tyrnin flavonoideja, alfalipoiinihappoa sekä lehtikaalia, vesikrassia ja rosmariinia. Magnifood-kasviyhdistelmän terapeuttiset kasvit tehostavat luteiinin hyödyntämistä kehossa ja tuovat lisähyötyä käyttäjälleen.

Luteiini on yksi monesta luonnossa esiintyvästä karotenoidipigmentistä. Elimistö ei pysty tuottamaan luteiinia, joten sitä on saatava ravinnosta. Luteiinia löytyy silmän verkkokalvon keltatäplästä, makulasta, joka vastaa tarkasta näkökyvystä. Luteiini auttaa tukemaan antioksidanttisesti makulaa haitallisilta valon ja UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta. Luteiinin keltainen väri suodattaa myös sinistä valoa pois silmästä, mikä voi auttaa vähentämään mm. tableteista ja puhelimista tulevia haittavaikutuksia silmille.

 


Tuotetunnus (SKU) luteiini Osasto Avainsanat , , , ,


Jaa

Terranova Luteiini 20 mg Complex, 50 kaps.


Terranova Luteiini 20 mg Complex

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 250 mg
Lehtikaali (tuorepakastekuivattu, luomu) 75 mg
Mustikan marjajauhe (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Vesikrassi (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Rosmariinin lehti (tuorepakastekuivattu, luomu) 25 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 95 mg
Luteiini (kehäkukka) 20 mg
Alfalipoiinihappo 15 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5,5 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Lisätietoa Terranova Luteiini 20 mg Complex ainesosista

Lehtikaali – Lehtikaali on hyvä karotenoidien ja tärkeiden rikkipitoisten antioksidanttien (sulforafaani ja indoli-3-karbinoli) lähde. Tutkimukset osoittavat, että nämä yhdisteet poistavat elimistöstä myrkkyjä, joiden tiedetään olevan haitallisia maksalle.

Mustikka – Mustikka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja mangaania. Mustikassa on myös merkittävässä määrin antosyanosidi-flavanoideja, joilla on tutkimusten mukaan merkittäviä terveyshyötyjä. Flavanoideilla, jotka antavat mustikalle tyypillisen tummanvioletin värin, näyttäisi tutkimusten mukaan olevan myös tärkeä merkitys kollageenin, tukikudoksen, verenkierron ja silmien terveydelle.

Vesikrassi – Vesikrassi sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja ja flavonoideja. Se on myös erinomainen rikkipitoisten yhdisteiden (esim. glukosinolaatit) lähde, joilla on tärkeä tehtävä elimistön detoksifikaatiossa. Vesikrassi sisältää myös C-vitamiinia, folaatteja, K-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa.

Tyrni – Tyrni on yksi parhaimpia E-vitamiinin ja sen johdannaisten (tokoferolit ja tokotrienolit) lähteitä. Lisäksi se sisältää runsaasti C-vitamiinia ja erilaisia kasvispigmenttejä (flavonoideja ja karotenoideja). Tyrni sisältää myös harvinaista omega-7-rasvahappoa, jolla on todettu terapeuttisia vaikutuksia muun muassa ihon terveydelle. Tyrnimarja sisältää CoQ10:a ja muita antioksidantteja, jotka täydentävät koentsyymi Q10:n sydämen terveyttä tukevia vaikutuksia. Marjat sisältävät myös Q10:n imeytymistä tukevia rasvahappoja.  Maksaa suojaavien ominaisuuksien oletetaan johtuvan tyrnin sisältämistä tehokkaista fytoravinteista. Sekä tyrnin marjat että lehdet sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka täydentävät C-vitamiinin toimintaa.

Rosmariini – Rosmariinin lehdillä on COX-2 tulehdusreittiä estävä vaikutus. Terapeuttisten haihtuvien yhdisteiden ansiosta rosmariinia voidaan käyttää lievittämään poskiontelo-ongelmia. Rosmariini sisältää erittäin tehokkaita antioksidanttiyhdisteitä, jotka voivat olla hyödyllisiä sydämen terveydelle.

Hanki tuote itsellesi täältä.

Terranova Lutein 20 mg Complex, 50 kaps.


Lutein 20 mg Complex

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

1 VEGETABILISK KAPSEL INNEHÅLLER:

MAGNIFOOD COMPLEX 250 mg
Stabiliserat riskli 350 mg
Grönkål (frystorkad, ekologisk) 75 mg
Blåbärspulver (frystorkad) 50 mg
Vattenkrasse (frystorkad) 50 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad)
50 mg
Rosmarinblad (frystorkad, ekologisk)  25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 95 mg
Lutein (ringblomma) 20 mg
Alfalipoinsyra 15 mg
Lärkträdsarabinogalaktan 5,5 mg

100 % TILLSATSFRI. VEGANSK.

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, MAJS, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. REKOMMENDERAS INTE FÖR GRAVIDA.

Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil.