Ravintosisältö, 1 kapseli:

Fermentoitu musta valkosipuli [FBG22™]*- (Allium sativum 200 mg
sisältää S-allyylikysteiiniä ≥ 2 mg 
Inkiväärinjuuri (Zingiber officinale) (tuorepakastekuivattu, luomu) 100 mg
Kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
75 mg

* FBG22™ on Fermedics BV:n tavaramerkki.

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Musta valkosipuli on tavallista valkosipulia, joka on saanut mustan värinsä altistamalla sitä lievälle kuumuudelle ja noin 70 % ilmankosteudelle. Mustassa valkosipulissa on vähemmän allisiinia, joka on yleisesti valkosipulin suosituin ainesosa, mutta enemmän terveydelle hyödyllisiä antioksidantteja, ravinteita ja fytoravinteita.

Tutustu myös muihin fermentoituihin yrtteihimme! 

Lue lisää:

Mukana myös synergiaa ja imeytymistä tehostavaa inkivääriä. Fermentoinnin ansiosta valkosipuli on vatsaystävällisempi sekä jälkihajuton ja -mauton. Fermentointi lisää yrttien bioaktiivisuutta ja antioksidanttien määrää verrattuna fermentoimattomaan yrttiin.

Lue lisää fermentoinnista.

Käytä mustaa valkosipulia:

  • tukemaan vastustuskykyä
  • tukemaan hengitysteiden hyvinvointia
  • tukemaan normaaleja kolesterolitasoja
  • tukemaan normaalia verenpainetta
  • antioksidanttien lähteenä
  • maksan toiminnan tukena

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

Fermenterad svart vitlök [FBG22™] (Allium sativum) 200 mg
       Innehåller S-allylkystein ≥ 2 mg
Ingefära rot (frystorkad, ekologisk) 100 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 75 mg

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas ej för gravida eller ammande.

Arvostele tuote


Lisää arvio