Reishi 500 mg

TUOREPAKASTEKUIVATTU REISHI

Reishi eli lakkakääpä (Ganoderma lucidum) on adaptogeeninen kääpäsieni, joka tunnetaan sen useista hyödyllisistä, kehoa ja mieltä tukevista ominaisuuksistaan. Reishi tukee elimistön luontaisia prosesseja monipuolisesti ja sopii käytettäväksi erityisesti stressaavana aikana tasapainottamaan mieltä ja kehoa. Reishillä on lisäksi potentiaalisia energiantuotantoa ja kestävyyttä tukevia ominaisuuksia.

Reishi-sientä on sanottu aasialaisessa perinnelääkinnässä pitkän iän eliksiiriksi. Se sisältää runsaasti steroleja, polysakkarideja, vitamiineja ja aminohappoja, joilla on edullinen vaikutus elimistöön.

Terranovan Reishi 500 mg sisältää lakkakääpää, joka on kuivattu tuorepakastekuivaamalla. Tuorepakastekuivaus säilyttää sienen kaikki tärkeät ravinteet, entsyymit ja bioaktiiviset ominaisuudet koskemattomina. Tuote on täysin lisä- ja täyteaineeton – kapselin voi avata ja sekoittaa vaikkapa smoothien joukkoon! Reishi on lisäksi luomuviljelty, kuten myös muut Terranovan sienituotteet.Jaa

Terranova Reishi 500 mg, 50 kaps.


Terranova Reishi 500 mg

Annostus: Yksi kapseli 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

Reishi (luomu, tuorepakastekuivattu) 500 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Lisätietoa Terranova Reishi 500 mg ainesosista

Reishi – Reishin eli lakkakäävän hyötyvaikutuksia on tutkittu monilla eri terveyden osa-alueilla. Lukuisten hyötyjensä ohella reishi voi tukea vastustuskykyä sekä yleistä hyvinvointia.

Terranova Reishi 500 mg, 50 kaps.


Reishi 500 mg

Dosering: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid.

1-2 VEGETABILISK KAPSEL INNEHÅLLER:

Reishi svamppulver (frystorkad, ekologisk)  500-1000 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 95-190 mg

100 % TILLSATSFRI. VEGANSK.

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, MAJS, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. REKOMMENDERAS INTE FÖR GRAVIDA.

Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil.