Pakurikääpä (Chaga) 500 mg Full Spectrum

FULL SPECTRUM PAKURIKÄÄPÄ (Luomu)

Terranova Chaga 500 mg Full Spectrum sisältää luomulaatuista ja tuorepakastekuivattua pakurikääpää sen eri kasvuvaiheista. Pakurikääpä on lehtipuiden lahjoittajasieni ja se kasvaa yleensä koivun rungolla. Se on voimakas adaptogeeni, jolla on lukuisia terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Eri kasvuvaiheista kerätty pakuri tarjoaa monipuolisesti erilaisia vaikuttavia aineita, minkä vuoksi voimme kutsua tuotetta Full Spectrum -laatuiseksi. Tuorepakastekuivaus säilyttää pakurin bioaktiiviset ominaisuudet koskemattomana.

Haluatko kokea useamman adaptogeenisen sienen yhteisvaikutuksen? Kokeile Full Spectrum Mushroom Synergy -tuotetta.

Lue lisää adaptogeenisista sienistä blogistamme.Jaa

Terranova Pakurikääpä 500 mg, 50 kaps.


Terranova Chaga 500 mg

Annostus: 1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1-3 kapselia:

Pakurikääpä (luomu, tuorepakastekuivattu) 500-1500 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 95-285 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Lisätietoa Terranova Chaga 500 mg ainesosista

Pakurikääpä –  Voimakas adaptogeeninen lahottajasieni, joka sisältää lukuisia terveyttä edistäviä ainesosia, mm. betuliini flanosteroleja, beetaglukaaneita, lanostanoidi tripenoideja, melaniinia ja germaniumia.  Sillä on pitkä käyttöhistoria perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä sekä venäläisessä perinnelääkinnässä. Pakurilla on tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia, ja alustavissa tutkimuksissa ne ovat tuhonneet influenssa A- ja B-viruksia.

Hanki Terranova Chaga 500 mg täältä.

Lue lisää adaptogeenisista sienistä blogistamme.