Full-Spectrum Hyaluronihappo Complex

LAAJAKIRJOINEN HYALURONIHAPPO

Hyaluronihappoa löytyy luontaisesti ihmisen kehosta, eniten silmistä ja nivelistä. Hyaluronihappo on merkittävä, vettä sitova molekyyli kehon sidekudoksissa, ja se voi auttaa mm. kuivasilmäisyyteen sekä helpottaa nivelkipua. Perinteisesti hyaluronihappoa on käytetty kosmetiikassa sen kosteuttavien ja anti-aging -ominaisuuksiensa ansiosta.

Terranova Hyaluronihappo Complex sisältää markkinoiden monimuotoisimman hyaluronihappokompleksin, jossa on myös helpommin imeytyviä pienempiä molekyylirakenteita. Lisäksi mukana on hyaluronihapon hyödyntämistä tehostavia marjoja ja kasveja, kuten metsämustikkaa, ruusunmarjaa ja nokkosta.

Sopii käytettäväksi yhdessä Beauty Complexin ja Glukosamiini, Boswellia & MSM Complexin kanssa.


Tuotetunnus (SKU) hyaluronihappo-complex Osastot , Avainsanat ,


Jaa

Terranova Hyaluronic Acid Complex, 50 kaps.


Hyaluronihappo Complex

Annostus: 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 325 mg
Ruusunmarja 75 mg
Metsämustikka (tuorepakastekuivattu) 75 mg
Nokkosenlehti (tuorepakastekuivattu) 75 mg
Peltokorte (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Persilja (tuorepakastekuivattu, luomu) 50 mg
Hyaluronihappo *ExceptionHYAL® Star (Full Spectrum Molecular Weight Hyaluronic Acid) 100 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Lisätietoa Terranova Hyaluronihappo Complexin ainesosista

Ruusunmarja – Koska ruusunmarjat sisältävät 100 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, ne ovat yksi luonnon parhaimpia C-vitamiinin lähteitä. C-vitamiini osallistuu myös normaaliin kollageenin tuotantoon mm. ihossa ja auttaa suojaamaan soluja hapetusstressiltä. Ruusunmarjat sisältävät myös C-vitamiinia täydentäviä polyfenoleja, kuten antosyaniineja ja proantosyanidiineja ja lisäksi useita karotenoideja.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat hyvä sinkin lähde, lisäksi niissä on kuparia, joka on tärkeä rakennetekijä kehon omassa antioksidanttisysteemissä. Kuparin ja sinkin tasapaino on tärkeä elimistön hyvinvoinnin kannalta.

Nokkosenlehti – Nokkonen vastaa kaloriarvoltaan perunaa ja sisältää monia kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Siinä on myös piitä ja runsaasti C-vitamiinia. Se sisältää erilaisia enemmän fytoravinteita kuin monet marjat tai pinaatti.

Peltokorte – Peltokortteen idut sisältävät runsaasti mm. piitä ja magnesiumia. Lisäksi ne sisältävät luuston terveydelle välttämättömiä ainesosia, kuten C-vitamiinia ja kalsiumia.

Persilja – Persilja on erittäin hyvä B-vitamiinien lähde, erityisesti foolihapon. Se sisältää myös lukuisan määrän apuaineita, joita tarvitaan B-vitamiinien toiminnassa ja aineenvaihdunnassa (kalium, magnesium, C-vitamiini ja rauta).