Pii 150 mg Complex

PII IHOLLE, HIUKSILLE JA KYNSILLE

Pii on luonnollinen hivenaine, jota esiintyy korkeimpina pitoisuuksina  sidekudoksissa, rustossa ja ihossa kollageeni- ja elastiinikuitujen osana. Ihon ja luiden piihappopitoisuus laskee iän myötä.

Pii (Silica) 150 mg Complex sisältää bambunversouutetta, joka sisältää luontaisesti 75 % piitä (silica). Synergististä tukea piille antavat ruusunmarja, nokkosenlehti, kurpitsansiemen, persilja sekä peltokorte. Pii antaa ravitsevaa tukea mm. kynsille, hiuksille, iholle ja suoliston limakalvolle.


Tuotetunnus (SKU) pii-silica-150mg-complex Osastot , Avainsanat , , , , , , ,


Jaa

Terranova Silica 150 mg Complex, 50 kaps.


Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 400 mg
Ruusunmarja 100 mg
Nokkosenlehti (tuorepakastekuivattu) 100 mg
Kurpitsansiemen 100 mg
Peltokorte (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Persilja (tuorepakastekuivattu, luomu) 50 mg
Pii (Bambunversouute 200 mg: 75 % Silica) 150 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Lisätietoa Terranova Pii (Silica) 105 mg Complexin ainesosista

Pii – Pii tukee mm. kynsiä, hiuksia, ihoa ja suoliston limakalvoa.

Ruusunmarja  Koska ruusunmarjat sisältävät 100 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, ne ovat yksi luonnon parhaimpia C-vitamiinin lähteitä. Ruusunmarjat sisältävät myös C-vitamiinia täydentäviä polyfenoleja, kuten antosyaniineja ja proantosyanidiineja ja lisäksi useita karotenoideja.

Nokkosenlehti – Nokkonen vastaa kaloriarvoltaan perunaa ja sisältää monia kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Siinä on myös piitä ja runsaasti C-vitamiinia. Se sisältää erilaisia enemmän fytoravinteita kuin monet marjat tai pinaatti.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat hyvä sinkin lähde, lisäksi niissä on kuparia, joka on tärkeä tekijä kehon hapetusstressin torjumisessa. Kuparin ja sinkin tasapaino on tärkeä elimistön hyvinvoinnin kannalta.

Peltokorte – Peltokortteen idut sisältävät runsaasti kalsiumia ja magnesiumia. Lisäksi ne sisältävät luuston terveydelle välttämättömiä ainesosia, kuten piitä, C-vitamiinia ja rikkiä.

Persilja – Persilja on erittäin hyvä B-vitamiinien lähde, erityisesti foolihapon. Se sisältää myös lukuisan määrän apuaineita, joita tarvitaan B-vitamiinien toiminnassa ja aineenvaihdunnassa (kalium, magnesium, C-vitamiini ja rauta).