Terranova Pii

Terranova Pii 150 mg Complex

PII IHOLLE, HIUKSILLE JA KYNSILLE

Pii (Silica) 150 mg Complex sisältää bambunversouutetta, joka sisältää luontaisesti 75 % piitä (silica). Synergististä tukea piille antavat ruusunmarja, nokkosenlehti, kurpitsansiemen, persilja sekä peltokorte. Pii antaa ravitsevaa tukea mm. kynsille, hiuksille, iholle ja suoliston limakalvolle.

Osta tuote nyt

Ruohonjuuren verkkokauppa Hyvinvoinnin.fi

Tuotetunnus (SKU) pii-silica-150mg-complex Osastot , , Avainsanat , , , , , , ,


Jaa

Terranova Silica 150 mg Complex, 50 kaps.


Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX400 mg
Ruusunmarja100 mg
Nokkosenlehti (tuorepakastekuivattu)100 mg
Kurpitsansiemen100 mg
Peltokorte (tuorepakastekuivattu)50 mg
Persilja (tuorepakastekuivattu, luomu)50 mg
Pii (Bambunversouute 200 mg: 75 % Silica)50 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Lisätietoa Terranova Pii (Silica) 105 mg Complexin ainesosista

Pii – Pii tukee mm. kynsiä, hiuksia, ihoa ja suoliston limakalvoa.

Ruusunmarja  Koska ruusunmarjat sisältävät 100 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, ne ovat yksi luonnon parhaimpia C-vitamiinin lähteitä. Ruusunmarjat sisältävät myös C-vitamiinia täydentäviä polyfenoleja, kuten antosyaniineja ja proantosyanidiineja ja lisäksi useita karotenoideja.

Nokkosenlehti – Nokkonen vastaa kaloriarvoltaan perunaa ja sisältää monia kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Siinä on myös piitä ja runsaasti C-vitamiinia. Se sisältää erilaisia enemmän fytoravinteita kuin monet marjat tai pinaatti.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat hyvä sinkin lähde, lisäksi niissä on kuparia, joka on tärkeä tekijä kehon hapetusstressin torjumisessa. Kuparin ja sinkin tasapaino on tärkeä elimistön hyvinvoinnin kannalta.

Peltokorte – Peltokortteen idut sisältävät runsaasti kalsiumia ja magnesiumia. Lisäksi ne sisältävät luuston terveydelle välttämättömiä ainesosia, kuten piitä, C-vitamiinia ja rikkiä.

Persilja – Persilja on erittäin hyvä B-vitamiinien lähde, erityisesti foolihapon. Se sisältää myös lukuisan määrän apuaineita, joita tarvitaan B-vitamiinien toiminnassa ja aineenvaihdunnassa (kalium, magnesium, C-vitamiini ja rauta).