CoQ10 100 mg Complex ubikinoni

Vahva & synergistinen ubikinoni

Elimistö valmistaa ubikinonia itse, mutta tietyissä elimistön rasitustilanteissa ja vanhemmiten sen tuotanto vähenee. Ubikinonia käytetään solujen energiantuotannossa.

Terranova CoQ10 100 mg Complex on vahva, täysin lisä- ja täyteaineeton ubikinonilisä, jonka tuoreet kasvikset ja yrtit, kuten acaimarja, riisinlese ja tyrni sisältävät luontaisesti ubikinonia ja tukevat tuotteen ubikinonin hyväksikäyttöä.


Tuotetunnus (SKU) coq10-100mg-complex-ubikinoni Osastot , , Avainsanat , , ,


Jaa

Terranova CoQ10 100 mg Complex, 50 kaps.


CoQ10 100 mg Complex ubikinoni

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 435 mg
Stabiloitu riisinlese 250 mg
Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu) 75 mg
Tyrninmarja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 75 mg
Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu) 35 mg
CoQ10 (ubikinoni) 100 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 8.25 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Lisätietoa Terranova Co-Q10 100 mg Complexin (ubikinoni) ainesosista

Stabiloitu riisinlese – Riisinlese sisältää luontaisesti CoQ10:a eli ubikinonia ja lisäksi myös E-vitamiinien ryhmään kuuluvia tokoferoleja, tokotrienoleja. SRL:n sisältämä alfalipoiinihappo tukee koentsyymi Q10:n sydäntä suojaavia vaikutuksia. Stabiloitu riisinlese sisältää myös rasvahappoja, jotka auttavat rasvaliukoista ubikinonia imeytymään.

Acai-marja – Acaimarja sisältää CoQ10 ja myös muita antioksidantteja, kuten E-vitamiinia. Lisäksi acai-marjasta löytyy antosyanidiini flavonoideja. Noin 40 % marjojen kuivapainosta sisältää rasvahappoja, jotka auttavat koentsyymi Q10:n imeytymisessä.

Tyrnimarja – Kuten Acaimarja, myös tyrnimarja sisältää CoQ10 ja muita antioksidantteja (C- ja E-vitamiineja ja lukuisia flavonoideja), jotka täydentävät koentsyymi Q10:n sydämen terveyttä tukevia vaikutuksia. Marjat sisältävät myös koentsyymi Q10:n imeytymistä tukevia rasvahappoja.

Latva-artisokan lehti – Artisokan lehti tukee tervettä sapen virtausta. Sappihappojen tiedetään parantavan koentsyymi Q10:n imeytymistä.

Haluatko miedomman ubikinonivalmisteen? Kokeile Terranova CoQ10 30 mg Complex -ravintolisää!

Terranova CoQ10 100 mg Complex, 50 kaps.


CoQ10 100 mg Complex ubikinon

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

1 VEGETABILISK KAPSEL INNEHÅLLER:

MAGNIFOOD COMPLEX 435 mg
Stabiliserat riskli 250 mg
Acaibär (ekologisk, frystorkad) 75 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad) 75 mg
Kronärtskockablad (frystorkad) 35 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 118 mg
CoQ10 (ubikinon) 10 mg
Lärkträdsarabinogalaktan 8,25 mg

100 % TILLSATSFRI. VEGANSK.

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, MAJS, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. REKOMMENDERAS INTE FÖR GRAVIDA.

Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil.