Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 1125 mg
Dong Quai -jauhe 250 mg
Soijapavun idut (luomu) 200 mg
Stabiloitu riisinlese 100 mg
Sarviapilan siemenjauhe 100 mg
Kudzujuurijauhe 100 mg
Vihreä kauransiemen (luomu, tuorepakastekuivattu) 200 mg
Ruusujuuri (tuorepakastekuivattu) 75 mg
Voikukanjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Vesikrassi (tuorepakastekuivattu) 25 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Sinimailasen kukka ja lehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Tyrnin marja ja lehti 22 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 2,75 mg

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Huom! Vihreä kauransiemen voi sisältää erittäin pieniä määriä gluteenia.

2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Dong Quai – Dong Quai on itämaisessa kasvilääkintäperinteessä korkealle arvostettu naisellista terveyttä ylläpitävä kasvi.

Soijapavun idut – Soijapavun idut sisältävät korkeita pitoisuuksia isoflavoneja genisteiiniä ja daidseiinia, jotka ovat kasviestrogeeneja.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – Riisinlese sisältää korkeat pitoisuudet B-vitamiineja, joita tarvitaan mm. hiusten ja ihon sekä hormonitoiminnan SRL sisältää myös yli 100 tunnettua ainesosaa, joilla voi olla hapettumista ehkäiseviä vaikutuksia ja näin edesauttavat myös mm. ihon terveyttä.

Sarviapila – Sarviapilan siemenet sisältävät korkeat pitoisuudet kasviestrogeenisiä isoflavoneja, sekä tiettyjä yhdisteitä joilla on kasviprogesteroni-ominaisuuksia. Sarviapila tukee synnytyksen jälkeistä maidontuotantoa sekä kuukautiskierron rytmittymistä. Sarviapila tukee myös verensokeria, immuniteettia ja niveliä.

Kudzun juuri – Kudzu sisältää runsaasti kasviestrogeenisia isoflavoneja puerariinia, genisteiiniä ja daidseiiniä.

Kauransiemen Avena sativa – Kauran siemenet sisältävät korkeat pitoisuudet B-vitamiineja ja kivennäisaineita, joita tarvitaan keskushermoston homeostaasissa.

Ruusujuuri – Ruusujuurella voi olla tervettä tunteiden-, pysyyken- ja hermoston tasapainoa tukevia ominaisuuksia.

Voikukan lehti ja juuret – Voikukan lehdet ovat erinomaisia B-vitamiinien ja B-vitamiineja tukevien hivenaineiden, kuten kaliumin, raudan, kalsiumin ja magnesiumin lähteitä. Voikukka tukee virtsateiden hyvinvointia, ruuansulatusta sekä kehon puhdistumismekanismeja.

Vesikrassi – Vesikrassi sisältää välttämättömiä ravinteita (mm. kalsiumia, rautaa, B6-vitamiinia ja folaattia), sekä hyödyllisiä rikkiyhdisteitä.

Kurkuma – Maksan normaali toiminta on tärkeää hormonaalisten epätasapainotilojen tasapainottamisessa. Kurkuma voi olla eräs potentiaalisimmista kasveista maksan toiminnan tukemiseksi. Se tukee lisäksi ihon hyvinvointia, ruuansulatusta ja immuniteettia.

Tyrnin marja ja lehdet – Tyrnimarjat sisältävät tunnetuista kasvikunnan lähteistä korkeimmat pitoisuudet omega-7 -rasvahappoja. Lisäksi tyrni sisältää runsaasti koko kehon terveydelle tärkeitä C- ja E-vitamiineja.

Sinimailanen – Sinimailanen sisältää runsaasti isoflavoni kasviestrogeeneja, sekä magnesiumia, jonka puute on hyvin yleistä menopaussin oireissa.

Lue lisää:

Terranova Dong Quai & Soijan idut sisältää ”naisten ginsengiksi” kutsuttua dong quaita sekä monia turvallisia ja perinteisesti suosittuja kasveja, jotka sisältävät kasviestrogeeneja, sekä muita naisellista hyvinvointia tukevia ravinteita. Tuotesuunnittelun ansiosta valmiste on tasapainoinen, hellävarainen, kokonaisvaltainen ja tehokas.

 

Lue myös blogista mitä syödä kuukautiskierron eri vaiheissa

2 vegetabiliska kapslar innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 1125 mg
Dong quai (Angelica sinensis) 250 mg
Sojaböngroddar (ekologisk) 200 mg
Grönt havrefrö (frystorkad, ekologisk)  200 mg
Bockhornsklöverpulver  100 mg
Kudzurot  100 mg
Stabiliserat riskli  100 mg
Rosenrot (frystorkad) 75 mg
Maskrosrot (frystorkad, ekologisk)  50 mg
Vattenkrasse (frystorkad)  25 mg
Gurkmejarot (frystorkad, ekologisk) 25 mg
Alfalfablomma och -blad (frystorkad, ekologisk) 25 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad)  22 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)
Lärkträdsarabinogalaktan 2,75 mg

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostele tuote


Lisää arvio