Ravintosisältö, 1 kapseli:

PROBIOTIC COMPLEX 188 mg
Lactobacillus plantarum 1 mrd
Lactobasillus casei 800 milj.
Lactobacillus rhamnosus 700 milj.
Lactobacillus acidophilus 500 milj.
Bifidobacterium lactis 500 milj.
MAGNIFOOD COMPLEX 125 mg
Isotakiaisjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 75 mg
Punajuuren mehu ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Stabiloitu riisinlese 25 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
FOS (frukto-oligosakkarideja) 100 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 50 mg

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Isotakiaisjuuri – Isotakiainen on prebioottisilta ominaisuuksiltaan yksi arvokkaimpia kasveja. Kasvin juuri sisältää huomattavan määrän frukto-oligosakkarideja (FOS), jonka ansiosta se on erittäin hyödyllinen tuotteissa, jotka sisältävät maitohappobakteereja. Yksi isotakiaisjuuren tärkeimpiä komponentteja on inuliini.

Punajuurimehu & lehdet – Punajuuri on ravitseva juurikasvi, joka hyvä folaatin, raudan ja suolistolle hyödyllisten kuitujen lähde.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää sekä liukenemattomia että liukoisia kuituja, jotka ylläpitävät suoliston yleistä hyvinvointia. SRL:n sisältämät frukto-oligosakkaridit (FOS) tehostavat hyvien bakteerien kasvua suolistossa. Frukto-oligosakkaridit ovat sulamatonta hiilihydraattikuitua, jota suoliston hyödylliset bakteerit voivat käyttää kasvualustana.

Lue lisää:

Tuotteen vaikutusta tehostaa ainutlaatuinen kasveja ja yrttejä sisältävä Magnifood Complex yhdistelmä, joka toimii prebioottina tuotteen maitohappobakteereille auttaen niitä kiinnittymään ja lisääntymään suolistossa.

Aiheesta muualla:

5 tapaa tukea suoliston hyvinvointia

Iines Aaltonen: Probiootit ja prebiootit – mitä ne ovat ja mihin niitä tarvitaan?

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

PROBIOTIC COMPLEX 188 mg
Lactobacillus plantarum 1 mrd
Lactobasillus casei 800 milj.
Lactobacillus rhamnosus 700 milj.
Lactobacillus acidophilus 500 milj.
Bifidobacterium lactis 500 milj.
MAGNIFOOD COMPLEX 125 mg
Stor kardborrerot (frystorkad, ekologisk)  75 mg
Rödbetsjuice och -blad (frystorkad, ekologisk) 25 mg
Stabiliserat riskli 25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)
 
FOS (frukto-oligosackarider) 100 mg
Lärkträdsarabinogalaktan 50 mg

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida kvinnor.

Arvostele tuote


Lisää arvio