Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 525 mg
Peltokortteen verso (tuorepakastekuivattu) 150 mg
Nokkosenlehti (tuorepakastekuivattu) 100 mg
Tyrninmarja ja lehdet (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Mustikan marjajauhe (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Stabiloitu riisinlese 50 mg
Raakakaakaojauhe 50 mg
Kurpitsansiemenjauhe 25 mg
Gotu kolan lehtijauhe 25 mg
Isotakiaisjuurijauhe (luomu, tuorepakastekuviattu) 25 mg
Vesikrassi (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
MSM (metyylisulfonyylimetaani) 400 mg
C-vitamiini (kalsium-magnesiumaskorbaatti 100 mg, 125*
Pantoteenihappo (kalsiumpantotenaatti) 20 mg, 333*
Lehtikuusen arabinolaktaani 5.5 mg
Sinkki (askorbaatti) 5 mg, 50*
Luonnon betakaroteeni ja karoteenisekoitus 2 mg
A-vitamiini (palmitaatti) 375 µg, 47*
D-biotiini 100 µg, 200*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Peltokorte – Peltokorte sisältää lukuisia iholle, hiuksille ja kynsille tärkeitä ravinteita. Sen sisältämä pii tukee kollageeni- ja elastiiniproteiinien muodostumista. C-vitamiinia tarvitaan kollageenin muodostumiselle. Lisäksi peltokorte sisältää luustolle ja tukikudoksille tärkeää kalsiumia.

Nokkosen lehti  Nokkosessa on korkeat pitoisuudet kalsiumia, piitä, C-vitamiinia sekä sinkkiä, jotka kaikki tukevat ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia.

Tyrnin marja ja lehdet – Tyrnimarjat sisältävät tunnetuista kasvikunnan lähteistä korkeimmat pitoisuudet omega-7 -rasvahappoja, joita käytetään paljon kauneudenhoitotuotteissa. Lisäksi tyrni sisältää runsaasti ihon terveydelle tärkeitä C- ja E-vitamiineja. Tyrni sisältää myös flavonoideja ja karotenoideja.

Mustikan marjat – Mustikka sisältää runsaasti hyödyllisiä antioksidantteja, flavonoideja ja ravintoaineita. Mustikalla on myös hyödyllinen vaikutus silmien terveyteen.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – Riisinlese sisältää korkeat pitoisuudet B-vitamiineja, joista monet ovat välttämättömiä hiusten ja ihon terveydelle ja kasvulle.

Raakakaakao – Kaakao sisältää flavanoleja, katekiineja ja epikatekiineja, joilla voi olla terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia.

Kurpitsan siemen – Kurpitsan siemen sisältää erityisen paljon sinkkiä, joka on arvokas kivennäisaine ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnille. Lisäksi se sisältää tärkeitä rasvahappoja.

Gotu kola – Gotu kola eli rohtosammakonputki sisältää aineosia, jotka stimuloivat mm. haavojen eheytymistä iholla.

Takiaisen juuri – Takiainen on kasvilääkintäperinteessä ollut arvostettu rohdos ihon kauneudenhoidossa. Se tukee samalla ruuansulatusta sekä munuaisten puhdistumistoimintoja.

Vesikrassi – Vesikrassi sisältää mm. ihon terveydelle tärkeitä A- ja C-vitamiinia.

Lue lisää:

Tehokas ja synergistinen Magnifood-kasviyhdistelmä tarjoaa laajan valikoiman aktiivisia kasviperäisiä ainesosia, kuten peltokortetta, tyrniä ja nokkosta, jotka täydentävät kokonaisuutta ja tehostavat ravintoaineiden hyväksikäyttöä kehossa. Tuote sisältää kokonaisuudessaan 10 eri kauneudelle hyödyllistä kasvia, joilla kaikilla on merkittäviä yksilöllisiä terveyshyötyjä sekä vahva synergistinen teho kauneuteen yhdessä toimiessaan. Beauty Complex sisältää kaiken, mitä hiuksesi, ihosi ja kyntesi tarvitsevat! Se sisältää muun muassa orgaanista rikkiä (MSM), piitä sekä muita rakentavia mineraaleja sisältäviä kasveja, sinkkiä, B-vitamiineja ja C-vitamiinia.

MSM on yhdiste, jonka sisältämää rikkiä on mm. ihossa, hiuksissa, kynsissä, lihaksissa ja luissa. C-vitamiinia tarvitaan iholle tärkeän kollageenin muodostumisessa ja A-vitamiini tukee limakalvojen terveyttä sekä ihon normaalina pysymistä. Sinkki puolestaan edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaalina. Biotiinia tarvitaan limakalvojen, ihon ja hiusten terveyden ylläpitoon. Tuotteen perinteiset kauneuden tukemiseen käytetyt kasvit sopii ihanteellisesti käytettäväksi yhdessä Silica (Pii) 150mg Complex, E-vitamiini ja Co-Q-10– ja Hyaluronihappo Complex -tuotteiden kanssa.

Aiheesta muualla:

Lue lisää Beauty Complex -ravintolisästä ja sisäisen kauneuden tukemisesta!

2 vegetabiliska kapslar innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 525 mg
Åkerfräkenskott (frystorkad)  150 mg
Nässelblad (frystorkad)  100 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad)  50 mg
Blåbärspulver (frystorkad) 50 mg
Stabiliserat riskli  50 mg
Råkakaopulver  25 mg
Pumpafrönpulver  25 mg
Gotu kola-bladpulver  25 mg
Stor kardborrerotpulver (frystorkad, ekologisk)  25 mg
Vattenkrasse (frystorkad, ekologisk)  25 mg
MSM (metylsulfonylmetan) 400 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)
C-vitamin (kalcium-magnesiumaskorbat) 100 mg, 125*
Zink (askorbat) 5 mg, 50*
Pantotensyra (kalciumpantotenat) 20 mg, 333*
Lärkträdsarabinogalaktan 5,5 mg
A-vitamin (palmitat) 375 µg, 47*
Naturlig betakaroten och karotenblandning 2 mg
D-Biotin 100 µg, 200*

av jämförelsevärdet för det dagliga intaget (% RI).

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostele tuote


Lisää arvio