Vibrant Synergy

ENERGIAA & JAKSAMISTA

Terranova Vibrant Synergy tukee energisyyttä ja jaksamista. Se sisältää erityisen paljon elimistöä suojelevia entsyymejä, joilla on tärkeä tehtävä elimistön energia-aineenvaihdunnassa. Tuote tukee myös painonpudotusta.

Tärkeimpiä ainesosia on yksisoluinen klorella-levä ja spirulina jotka sisältävät runsaat määrät lehtivihreää, helposti sulavia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä. Cordyceps puolestaan on kuntoilijoiden suosima adaptogeeninen sieni. Reishisientä kutsutaan joskus ”kuolemattomuuden sieneksi”. Nykyisin reishi on yksi tutkituimmista sienistä koko maailmassa.Jaa

Terranova Vibrant Synergy, 50 kaps.


Terranova Vibrant Synergy

Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Ei suositella raskaanaoleville.

Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 1005 mg
Klorella (rikottu soluseinä) 250 mg
Spirulina (Spirulina platensis) 200 mg
Vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Siperian ginseng 100 mg
Ruusujuuri (tuorepakasekuivattu) 100 mg
Cordyceps (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Reishi (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Ashwagandhan juuri 50 mg
Amerikan ginseng (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Inkiväärinjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Stabiloitu riisinlese 20 mg
Cayennepippuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 10 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

 

Lisätietoa Terranova Vibrant Synergy ainesosista

Klorella (rikottu soluseinä) – Klorella sisältää runsaasti klorofylliä, helposti sulavia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä. Klorellan sisältämät ravintoaineet tehostavat tervettä energiantuotantoa kehossa.

Spirulina – Spirulinalevä on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää hyvin pilkkoutuvia proteiineja (yli 55 %), vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD). Spirulina yhdessä klorellan kanssa on ihanteellinen yhdistelmä energia-aineenvaihdunnan aktivoimiseksi.

Vehnänorasmehu – Vehnänoras sisältää runsaasti klorofylliä, karotenoideja, vitamiineja, hivenaineita. Erityisen paljon se sisältää elimistöä suojelevia entsyymejä, joilla on tärkeä tehtävä elimistön energia-aineenvaihdunnassa.

Siperian ginseng – Siperian ginseng on yksi tutkituimpia adaptogeenisiä yrttejä. Se voi tukea energiantuotantoa ja psyykkisiä toimintoja sillä voi olla hermostoa ja lisämunuaisia vahvistavia ominaisuuksia.

Ruusujuuri –  Ruusujuuri on tunnettu ja suosittu adaptogeeninen kasvi, jota käytetään sen mahdollisten jaksamista tukevien ominaisuuksiensa ansiosta.

Cordyceps – Cordyceps- sientä eli kiinanloisikkaa voidaan käytettää sen adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi tukemaan jaksamista esim. stressin tai urheilun aikana.

Reishi – Reishisieni eli lakkakääpä on yksi vanhimmista sienistä, jota on käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Nykyisin reishi on yksi tutkituimmista sienistä koko maailmassa.

Ashwagandhan juuri – Ginsengjuuren ja ruusujuuren tapaan ashwagandhalla voi olla hermostoa ja energian tuotantoa tukevia ominaisuuksia. Ashwagandhan vaikutus on erittäin hellävarainen, mutta se voi tukea samalla myös kehon energiatuotantoa.

Amerikan ginseng – Amerikan ginseng on yksi tutkituimmista adaptogeenisistä yrteistä. Se voi auttaa tukemaan lisämunuaisten toimintaa ja siten tehostaa energia-aineenvaihduntaa. Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä korean (panax ginseng) ginsengiä käytetään stimuloivana ”Yang”-yrttinä, kun taas Amerikan ginseng luokitellaan ”Jin”-yrtiksi. Tutkimusten mukaan erilaisten ginsenosidien tasapaino Amerikan ginseng-yrtissä hillitsee liian stimuloivaa vaikutusta.

Inkiväärin juuri –  Inkiväärillä on verenkiertoa ja ruuansulatusta mahdollisesti tukevia ominaisuuksia. Sillä voi olla myös kipuja ja pahoinvointia lievittäviä ominaisuuksia. 

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL:n aineisosilla on merkittävä vaikutus energia-aineenvaihduntaan ja hermoston terveydelle. Se sisältää muun muassa B-vitamiineja, alfalipoiinihappoa ja ubikinonia (koentsyymi Q10).

Cayennepippuri – Cayennepippurin hedelmää käytetään parantamaan verenkiertoa. Sillä voi olla myös kipua ja särkyjä lievittävä ominaisuus.