Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 188 mg
Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 150 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Mustaseljankukka (tuorepakastekuivattu) 12,5 mg
Kversetiini (japaninpakodipuusta [Sophora japonica]) 200 mg
C-vitamiini (magnesiumaskorbaatti) 75 mg, 94*
Bromelaiini (2000 GDU) 25 mg

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1-2 kapselia päivässä tyhjään mahaan aterioiden välillä. Annostusta ei saa ylittää.  Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Nokkosenlehti – Nokkonen sisältää runsaasti sekä kalsiumia että magnesiumia ja erilaisia pienravintotekijöitä, jotka vaikuttavat edullisesti magnesiumin ja kalsiumin biologiseen hyväksikäyttöön. Nokkosella on edullinen vaikutus nivelten hyvinvointiin. Sen sisältämät boori, pii, kalsium, C- ja K-vitamiini osallistuvat nivelten rakenteen ylläpitoon. Seleeni ja E-vitamiini taas suojaavat rustoa vapaiden happiradikaalien tuhoavilta vaikutuksilta. Nokkosen lehtiä voi käyttää muun muassa nivelten, hengitysteiden ja virtsateiden hyvinvoinnin tukemiseen. Lisäksi nokkonen sisältää runsaasti flavonoideja.

Kurkumajuuri – Kurkuma tukee maksan terveyttä,  ihon hyvinvointia, ruuansulatusta ja immuniteettia. Kurkuman sisältämät kurkumiinit auttavat vähentämään tulehdusta ja hapetusstressiä.

Mustaseljankukka – Mustaseljan kukka sisältää antioksidanttisia flavonoideja ja antosyaniineja. Mustaselja tukee kehon vastustuskykyä sekä munuaisten eritystoimintaa. Mustaseljaa voi käyttää lievittämään vilustumisoireita.

Kversetiini on antioksidanttinen flavonoidi. Bromelaiini on ananaskasveista johdettu entsyymi, joka pilkkoo ruuan proteiineja helpommin sulavaan muotoon. Magnifood Complexin yrttien luonnolliset tehoaineet täydentävät tuotteen vaikutusta.

Aiheesta muualla:

Lue blogikirjoitus kuinka lievittää allergiaoireita luonnon antihistamiineilla

C-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät:
  • edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen
  • edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, hampaiden ja ihon normaalia toimintaa varten
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • edistää hermoston normaalia toimintaa
  • edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon
  • lisää raudan imeytymistä

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 188 mg
Nässelblad (frystorkad, ekologisk)  150 mg
Gurkmejarot (frystorkad, ekologisk) 25 mg
Fläderblomma (frystorkad)  12,5 mg
Quercetin (Sophora japonica) 200 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 118 mg
C-vitamin (magnesiumaskorbat) 75 mg, 94*
Bromelain (2000GDU) 25 mg

*av referensvärdet för det dagliga intaget %

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1-2 kapslar dagligen på tom mage mellan måltider. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostele tuote


Lisää arvio