Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 1005 mg
Klorella (rikottu soluseinä) 250 mg
Spirulina (Spirulina platensis) 200 mg
Vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Siperian ginseng 100 mg
Ruusujuuri (tuorepakastekuivattu) 100 mg
Cordyceps (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Reishi (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Ashwagandhan juuri 50 mg
Amerikan ginseng (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Inkiväärinjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Stabiloitu riisinlese 20 mg
Cayennepippuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 10 mg

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.  Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Klorella (rikottu soluseinä) – Klorella sisältää runsaasti klorofylliä, helposti sulavia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä. Klorellan sisältämät ravintoaineet tehostavat tervettä energiantuotantoa kehossa.

Spirulina – Spirulinalevä on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää hyvin pilkkoutuvia proteiineja (yli 55 %), vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD). Spirulina yhdessä klorellan kanssa on ihanteellinen yhdistelmä energia-aineenvaihdunnan ja kehon elinvoiman aktivoimiseksi.

Vehnänorasmehu – Vehnänoras sisältää runsaasti klorofylliä, karotenoideja, vitamiineja, hivenaineita. Erityisen paljon se sisältää elimistöä suojelevia entsyymejä, joilla on tärkeä tehtävä elimistön energia-aineenvaihdunnassa.

Siperian ginseng – Siperian ginseng eli venäjänjuuri (Eleutherococcus senticosus) on yksi tutkituimpia adaptogeenisiä yrttejä.  Se tukee immuniteettia, verenkiertoa, kognitiota sekä kehon palautumista ja kestävyyttä.

Ruusujuuri – Ruusunjuuri auttaa kehoa sopeutumaan henkiseen kuormitukseen ja fyysiseen stressiin, tukee hermostoa ja auttaa stressistä johtuvaan uupumukseen.

Cordyceps – Cordyceps-sientä eli kiinanloisikkaa (Cordyceps sinensis) voidaan käytettää sen adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi tukemaan koko kehon hyvinvointia.

Reishi – Reishisieni eli lakkakääpä (Ganoderma lucidum) on yksi vanhimmista sienistä, jota on käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Nykyisin reishi on yksi tutkituimmista sienistä koko maailmassa. Se osallistuu luontaisen vastustuskyvyn ylläpitoon, auttaa kolesterolitasojen laskua ja tukee myös verenkiertoa.

Ashwagandhan juuri – Ashwagandhaa on käytetty satoja vuosia sen adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi. Ashwagandhan vaikutus on erittäin hellävarainen. Ashawagandha auttaa kehoa rentoutumaan henkisessä ja fyysisessä kuormituksessa ja tukee yleistä hyvinvointia.

Amerikan ginseng – Amerikan ginseng on yksi tutkituimmista adaptogeenisistä yrteistä. Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä korean ginsengiä (Panax ginseng) käytetään stimuloivana ”Yang”-yrttinä, kun taas Amerikan ginseng luokitellaan ”Jin”-yrtiksi. Tutkimusten mukaan erilaisten ginsenosidien tasapaino Amerikan ginseng-yrtissä hillitsee liian stimuloivaa vaikutusta.

Inkiväärin juuri –  Inkivääri on perinteisesti suosittu aromaattinen kasvi, jolla on paljon positiivisia terveysvaikutuksia. Inkiväärin ainesosat tukevat verenkiertoa, vastustuskykyä sekä ruuansulatusta.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL:n aineisosilla on merkittävä vaikutus energia-aineenvaihduntaan ja hermoston terveydelle. Se sisältää muun muassa B-vitamiineja, alfalipoiinihappoa ja ubikinonia (koentsyymi Q10).

Cayannepippuri – Cayennepippurilla voi olla painonhallintaa edistäviä ominaisuuksia.

Tärkeimpiä ainesosia on yksisoluinen klorella-levä ja spirulina jotka sisältävät runsaat määrät lehtivihreää, helposti sulavia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä.

Aiheesta muualla:

Lue blogikirjoitus kuinka välttyä kevätväsymykseltä.

2 vegetabiliska kapslar innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 1005 mg
Klorella (bruten cellväg) 250 mg
Spirulina (Spirulina platensis)  200 mg
Vetegräsjuice (frystorkad, ekologisk) 100 mg
Ryskrot 100 mg
Rosenrot (frystorkad vattenextrakt) 100 mg
Cordyceps (frystorkad, ekologisk)  50 mg
Reishi (frystorkad, ekologisk)  50 mg
Ashwagandharot 50 mg
Amerikansk ginseng (frystorkad)  50 mg
Ingefärsrot (frystorkad, ekologisk)  25 mg
Stabiliserat riskli  20 mg
Cayennepeppar (frystorkad, ekologisk)  10 mg
Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa) 
236 mg

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 2 kapslar dagligen, helst  i samband med måltid. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostele tuote


Lisää arvio