Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX  540 mg
Stabiloitu riisinlese 250 mg
Ruusujuurijauhe (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Ashwagandhan juuri 50 mg
Venäjänjuurijauhe 50 mg
Vihreä kauran siemen (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Sinimailanen (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Persiljan lehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Voikukanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Punajuuren mehu ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu) 20 mg
Kurpitsansiemenjauhe 20 mg
C-vitamiini (kalsium-magnesiumaskorbaatti) 250 mg
Magnesium (oksidi, sitraatti, askorbaatti) 50 mg
B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti) 30 mg, 500*
Inositoli 30 mg
B3-vitamiini (nikotiiniamidi) 25 mg, 156*
Kalsium (askorbaatti, sitraatti, karbonaatti) 25 mg
B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi) 20 mg, 1429*
B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti) 20 mg, 1818*
B2-vitamiini (riboflaviini) 20 mg, 1429*
Koliini (bitartraatti, TRAACS™) 15 mg
Folaatti (kalsium L-metyylifolaatti) 200 µg, 100*
B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 50 µg, 2000*
Biotiini 50 µg, 100*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)
** TRAACS™-merkityt ainesosat ovat vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – Stabiloitu riisinlese sisältää huomattavia määriä B-ryhmän vitamiineja, erilaisia B-vitamiinien aineenvaihduntatuotteita ja ravinteita, jotka tukevat B-vitamiinien imeytymistä ja toimintaa (esim. magnesium ja sinkki). SRL sisältää myös ravinteita (esim. kalium, sinkki ja rauta), joista voi tulla puutos erilaisissa stressitilanteissa.

Ruusunjuuri – Ruusunjuuri auttaa kehoa sopeutumaan henkiseen kuormitukseen ja fyysiseen stressiin, tukee hermostoa ja auttaa stressistä johtuvaan uupumukseen.

Venäjänjuuri – Venäjänjuuri on yksi tutkituimpia rohdoskasveja, ja se tukee kognitiivista ja henkistä suorituskykyä.

Ashwagandhan juuri – Ashawagandha auttaa kehoa rentoutumaan henkisessä ja fyysisessä kuormituksessa ja tukee yleistä hyvinvointia.

Vihreä kauran siemen – Kauran siemenet sisältävät runsaasti B-vitamiineja ja hivenaineita, jotka tukevat B-vitamiinien aineenvaihduntaa. B-vitamiinit tukevat hermoston normaalia toimintaa. Vihreä kauransiemen tukee naisellista hyvinvointia ja ruuansulatusta.

Sinimailanen – Sinimailanen eli alfalfa on erittäin ravintorikas kasvi, joka sisältää runsaasti B-vitamiineja (ja magnesiumia, joka tarvitaan niiden biologiseen hyväksikäyttöön) ja hivenaineita, jotka tukevat B-vitamiinien toimintaa. Sinimailanen tukee mm. hiuksien ja kynsien kuntoa.

Persiljan lehti – Persilja on erittäin hyvä B-vitamiinien lähde, erityisesti foolihapon. Se sisältää myös lukuisan määrän apuaineita, joita tarvitaan B-vitamiinien toiminnassa ja aineenvaihdunnassa (kalium, magnesium, C-vitamiini ja rauta). Persilja tukee munuaisten hyvinvointia.

Voikukan lehti – Voikukan lehdet ovat erinomaisia B-vitamiinien ja B-vitamiineja tukevien hivenaineiden, kuten kaliumin, raudan, kalsiumin ja magnesiumin lähteitä. Voikukka tukee mm. ruuansulatusta sekä kehon puhdistumismekanismeja.

Punajuuri – Punajuuri on erityisen hyvä foolihapon lähde. Sinimailasen, persiljan ja voikukan tavoin punajuuri sisältää runsaasti kaliumia, rautaa ja sinkkiä.

Kurpitsan siemen – Kurpitsan siemenet ovat yksi parhaimpia luonnollisen sinkin lähteitä. Sinkistä voi nopeasti tulla puutos pitkittyneen psyykkisen stressin aikana. Niissä on myös runsaasti B-vitamiineja tukevia ravinteita, kuten magnesiumia ja rautaa.

Lue lisää:

Magnifood Complexin sisältämät kasvikset muodostavat synergistisen ympäristön, jossa vitamiinien ja hivenaineiden toiminta tehostuu. Täydentävillä yrteillä, kuten ruusujuurella, venäjänjuurella ja ashwagandhalla voi olla hermostoa ja kehoa stressitilanteissa ja uupumuksessa tukevia vaikutuksia.

Myös riittävä C-vitamiinin saanti on elintärkeä hermoston toiminnalle erityisesti stressin aikana ja se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka suojelee solukalvoja ja solujen DNA:ta. C-vitamiini tukee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja tehostaa B-vitamiinien hyväksikäyttöä kehossa.

Aiheesta muualla:

Lue lisää B-vitamiinien tarpeesta ja parhaista lähteistä blogistamme.

2 vegetabiliska kapslar innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX  540 mg
Stabiliserat riskli 250 mg
Rosenrotpulver (frystorkad) 50 mg
Ashwagandharot  50 mg
Ryskrotpulver  50 mg
Grönt havrefrö (frystorkad, ekologisk)   25 mg
Alfalfa (frystorkad, ekologisk)   25 mg
Persiljablad (frystorkad, ekologisk)   25 mg
Maskrosblad (frystorkad, ekologisk) 25 mg
Rödbetsjuice och -blad (frystorkad, ekologisk) 20 mg
Pumpafröpulver  20 mg
C-vitamin (kalsium-magnesiumaskorbat) 250 mg
Kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa)
Magnesium (oxid, citrat, askorbat) 50 mg
B5-vitamin (kalciumpantotenat) 30 mg, 500*
Inositol 30 mg
B3-vitamin (nikotinamid) 25 mg, 156*
Kalcium (askorbat, citrat, karbonat) 25 mg
B6-vitamin (pyridoksinhydroklorid) 20 mg, 1429*
B1-vitamin (tiaminmononitrat) 20 mg, 1818*
B2-vitamin (riboflavin) 20 mg, 1429*
Kolin (bitartrat) TRAACS™) 15 mg
Folat (kalcium- L-metylfolat) 200 µg, 100*
B12-vitamin (metylkobalamin) 50 µg, 2000*
D-biotin 50 µg, 100*

*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget (% RI).

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 2 kapselar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostele tuote


Lisää arvio