Ravintosisältö, 1 kapseli:

Reishi (luomu, tuorepakastekuivattu) 500 mg
Kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 95 mg

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.  Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Reishi – Reishin eli lakkakäävän hyötyvaikutuksia on tutkittu monilla eri terveyden osa-alueilla. Lukuisten hyötyjensä ohella reishi tukee vastustuskykyä ja verenkiertoa.

Lue lisää:

Terranovan Reishi 500 mg sisältää lakkakääpää, joka on kuivattu tuorepakastekuivaamalla. Tuorepakastekuivaus säilyttää sienen kaikki tärkeät ravinteet, entsyymit ja bioaktiiviset ominaisuudet koskemattomina. Tuote on täysin lisä- ja täyteaineeton – kapselin voi avata ja sekoittaa vaikkapa smoothien joukkoon! Reishi on lisäksi luomuviljelty, kuten myös muut Terranovan sienituotteet.

Reishi-sientä on sanottu aasialaisessa perinnelääkinnässä pitkän iän eliksiiriksi. Se sisältää runsaasti steroleja, polysakkarideja, vitamiineja ja aminohappoja, joilla on edullinen vaikutus elimistöön.

Aiheesta muualla:

Lue lisää adaptogeenisistä sienistä blogissamme!

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

Reishi svamppulver (frystorkad, ekologisk)  500 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)
95 mg

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostele tuote


Lisää arvio