Smooth Synergy

TUE RAUHOITTUMISTA

Terranova Smooth Synergyn vaikutus on rauhoittava ja hellävarainen. Se on suunniteltu tukemaan ja tasoittamaan hermoston toimintoja etenkin stressaavana aikana.

Tuotteeseen on valittu mukaan kasveja ja yrttejä, kuten ruusunjuurta ja ashwagandhaa, joiden vaikutus on erittäin hellävarainen. Vihreä kauransiemen sisältää hermoston toimintaa tukevia B-ryhmän vitamiineja ja hivenaineita.

Terranova Smooth Mag -magnesiumjauhe sopii mainiosti käytettäväksi tämän tuotteen tukena.Jaa

Terranova Smooth Synergy, 50 kaps.


Terranova Smooth Synergy

Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Ei suositella raskaana oleville.

Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 730 mg
Ashwagandhan juurijauhe 200 mg
Vihreä kauransiemen (luomu, tuorepakastekuivattu) 200 mg
Amerikang ginseng (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Ruusujuuri (tuorepakastekuivattu) 100 mg
Stabiloiu riisinlese 100 mg
Inkiväärinjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Cayennepippuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 5 mg
Inositoli 100 mg
Magnesium (oksidi, sitraatti) 100 mg
Pyridoksaali-5-fosfaatti (P-5-P) 2 mg
B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 500 µg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE. (Huom! Vihreä kauransiemen voi sisältää erittäin pieniä määriä gluteenia.)

Lisätietoa Terranova Smooth Synergy ainesosista

Ashwagandhan juuri – Ashwagandhaa on käytetty satoja vuosia sen adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi. Ashwagandhan vaikutus on erittäin hellävarainen.

Vihreä kauransiemen – Vihreä kauransiemen sisältää hyödyllisiä ainesosia, kuten gramiinia ja aveniinia. Lisäksi se sisältää runsaasti B-ryhmän vitamiineja ja hivenaineita.

Amerikan ginseng – Amerikan ginseng on yksi tutkituimmista adaptogeenisista yrteistä. Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä korean ginsengiä käytetään ”Yang”-yrttinä, kun taas Amerikan ginseng luokitellaan ”Jin”-yrtiksi.

Ruusujuuri – Ruusujuuri on tunnettu ja suosittu adaptogeeninen kasvi, jota käytetään sen mahdollisten jaksamista tukevien ominaisuuksiensa ansiosta.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää muun muassa hermostolle hyödyllisiä B-vitamiineja. Lisäksi se sisältää alfalipoiinihappoa ja ubikinonia (koentsyymi Q10).

Inkiväärin juuri – Inkivääri on perinteisesti suosittu aromaattinen kasvi, jolla on paljon positiivisia terveysvaikutuksia.