Ravintosisältö, 2-4 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 550-1100 mg 
Stabiloitu riisinlese 200-400 mg
Vihreän kauransiemen (tuorepakastekuivattu, luomu) 150-300 mg
Nokkosenlehti  100-200 mg
Kurpitsansiemen 100-200 mg
Pyridoksaali-5-fosfaatti (P-5-P) 1-2 mg, 71-143*
Magnesium (bisglysinaatti, TRAACS™**) 200 -400 mg, 53-107*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)
** TRAACS™-merkityt ainesosat ovat vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja.

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

(Huom! Vihreä kauransiemen voi sisältää erittäin pieniä määriä gluteenia.)

2-4 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Stabiloitu riisinlese – Stabiloitu riisinlese sisältää lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja, ubikinonia, alfalipoiinihappoa ja monia muita yhdisteitä.

Vihreä kauransiemen – Vihreät kauransiemenet sisältävät mm. B-vitamiineja, joilla on hermostoa tukeva vaikutus. Yhdessä magnesiumin kanssa B-vitamiineilla on synergistinen vaikutus hermostoon.

Nokkosenlehti  Nokkonen vastaa kaloriarvoltaan perunaa ja sisältää monia kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Siinä on myös piitä ja runsaasti C-vitamiinia. Se sisältää erilaisia enemmän fytoravinteita kuin monet marjat tai pinaatti.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat hyvä magnesiumin lähde. Lisäksi ne sisältävät magnesiumin lisäksi kehon kivennäisainetasapainon, luuston sekä happo-emästasapainon kannalta tärkeitä kaliumia, kalsiumia ja sinkkiä.

Lue lisää:

Tuotteen sisältämän Magnifood Complexin muut yrtit ja kasvit, kuten riisinlese ja nokkosenlehti tehostavat magnesiumin imeytymistä, aineenvaihduntaa ja sen biologista hyväksikäytettävyyttä elimistössä. Lisäksi ne sisältävät luontaisesti runsaasti magnesiumia.

Magnesiumin hyväksytyt terveysväittämät:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • edistää elektrolyyttitasapainoa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • edistää hermoston normaalia toimintaa
  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia proteiinisynteesiä
  • edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • edistää luuston pysymistä normaalina
  • edistää hampaiden pysymistä normaaleina
  • osallistuu solujen jakautumisprosessiin

2-4 vegetabiliska kapslar innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 550-1100 mg
Stabiliserat riskli  200-400 mg
Grönt havrefrö (frystorkad, ekologisk) 150-300 mg
Nässelblad (frystorkad)  100-200 mg
Pumpafröpulver  100-200 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)
Magnesium (bisglysinat) 200-400 mg, 53-107*
P-5-P (pyridoxal-5-fosfat) 1-2 mg, 71-143*

*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget (% RI)

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 2-4 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio