Terranova Smooth Mag

Terranova Smooth Mag 150 g -magnesiumjauhe

MAGNESIUM UNELLE JA RENTOUTUMISELLE

Magnesium on elintärkeä mineraali, joka on tärkeä mm. sydämen terveydelle, hermostolle, luustolle, lihaksistolle sekä energia-aineenvaihdunnalle.

Smooth Mag on suunniteltu tukemaan hermoston rauhoittumista ja auttaa näin rentoutumaan erityisesti ilta-aikaan tai stressaavana aikana. Bisglysinaattimuotoinen magnesium on vatsaystävällinen ja tuotteen sisältämä inositoli toimii synergistisesti magnesiumin kanssa auttaen rauhoittamaan hermostoa. Myös vihreä kauranverso (Avena Sativa) ja montmorencykirsikka tukevat luontaisesti hermostoa ja mieltä rauhoittavasti. Tuotteen frukto-oligosakkaridit tehostavat magnesiumin imeytymistä ja hyväksikäyttöä kehossa.


Tuotetunnus (SKU) smooth-mag-150g-magnesium Osasto Avainsanat , , , , , ,


Jaa

Terranova Smooth Mag Powder 150 g


Smooth Mag 150 mg magnesium

Annostus: yksi kauhallinen 1-2 kertaa päivässä sekoitettuna veteen, mehuun, kasvimaitoon tai smoothieen.

Ravintosisältö, annoskauhallinen (5 g):

MAGNIFOOD COMPLEX3730 mg
Stabiloitu riisinlese3180 mg
Vihreän kauransiemen (tuorepakastekuivattu, luomu)350 mg
Montmorencykirsikka (tuorepakastekuivattu)200 mg
Magnesium (50 % bisglysinaatti ja 50 % sitraatti)200 mg
Inositoli50 mg
FOS (frukto-oligosakkaridit)50 mg
Pyridoksaali-5-fosfaatti (P-5-P)1 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. (Huom! Vihreä kauransiemen voi sisältää erittäin pieniä määriä gluteenia.)

Lisätietoa Terranova Smooth Mag -magnesium 150 mg ainesosista

Stabiloitu riisinlese – Stabiloitu riisinlese sisältää lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja, ubikinonia, alfalipoiinihappoa ja monia muita yhdisteitä.

Vihreä kauransiemen – Vihreät kauransiemenet sisältävät ainesosia, joilla voi olla rauhoittava ja hermostoa tukevia vaikutuksia. Yhdessä magnesiumin kanssa näillä aineilla on hyödyllinen yhteisvaikutus hermostoon.

Montmorencykirsikka  Montmorencykirsikka sisältää runsaasti kaliumia, magnesiumia, kalsiumia ja B-ryhmän vitamiineja. Se sisältää myös luonnollista melatoniinia, jonka esiintyminen kasvikunnassa on harvinaista.