Ravintosisältö, 1-2 kapselia:

Inkiväärinjuurijauhe (luomu, tuorepakastekuivattu) kaps  350-700 mg 
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)  

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Inkivääri – Inkivääriä on perinteisesti käytetty tehostamaan muiden rohdosten imeytymistä ja vaikutuksia. Inkiväärin juurta on käytetty tukemaan ruuansulatuksen toimintaa ja rauhoittamaan vatsaa ja sillä on suotuisa vaikutus vastustuskyvyn toimintaan. Inkivääri voi auttaa matkapahoinvointiin.

Terranova inkivääri on tuorepakastekuivattua, jolloin sen kaikki ravinteet ja entsyymit ovat pysyneet koskemattomina ja ovat tallessa kuivatussa juurijauheessa. Kapseli on helppo avata ja lisätä sen sisältö ruokaan tai smoothieen. Vältä kuitenkin inkiväärijuuren kuumentamista, jotta sen ravinteet säilyvät tallella.

1-2 vegetabiliska kapslar innehåller:

Ingefära rot (frystorkad, ekologisk)  350-700 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida kvinnor.

Arvostele tuote


Lisää arvio