Ravintosisältö, 1-2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 325-650 mg 
Stabiloitu riisinlese 200-400 mg
Korianterinlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 50-100 mg
Kurpitsansiemenjauhe 50-100 mg
Spirulina 25-50 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 75-150 mg
D3-vitamiini (Vitashine kasviperäinen kolekalsiferoli, jäkälästä eristetty) 10 ug, 100-200*

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI).

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

D-vitamiinivalmiste 4-12 vuotiaille lapsille. Annostus: 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Jos lapsi ei pysty nielemään kapselia sen voi myös avata ja sekoittaa mehuun, jogurttiin tai muuhun juomaan. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Korianterin lehti – Korianteri sisältää runsaasti klorofylliä, vitamiineja ja hivenaineita. Korianteri tukee ruuansulatusta ja ruokahalua.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat hyvä sinkin lähde, lisäksi niissä on kuparia, joka on tärkeä tekijä immuniteetin kannalta. Kuparin ja sinkin tasapaino on tärkeä elimistön hyvinvoinnin kannalta. Kurpitsan siemenet sisältävät myös runsaasti terveellisiä rasvahappoja.

Spirulina – Spirulinalevä on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää yli 55 % hyvin pilkkoutuvia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD).

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää runsaasti E-vitamiinia ja sen johdannaisia, kuten tokoferoleja ja tokotrienoleja ja myös B-ryhmän vitamiineja, kuituja, välttämättömiä rasvahappoja, hivenaineita ja yli 100 erilaista antioksidanttia, kuten alfalipoiinihappoa, koentsyymi Q10, karotenoideja ja SOD-entsyymiä.

Lue lisää:

D3-vitamiinin imetymisen, biosaatavuuden ja hyväksikäytettävyyden tehostamiseksi mukana on kasvipohjainen Magnifood Complex.

Green Child Vitamin D3 valmistetaan pieniin kasviskapseleihin, jotka lapsen on helpompi nielaista. Jos lapsi ei pysty nielemään kapseleita, ne voidaan helposti avata ja sekoittaa mehuun, smoothieen ja jogurttiin. Green Child Vitamin D3 ei sisällä täyteaineita, sidosaineita, liukasteaineita, väriaineita, aromiaineita, makeutusaineita tai säilöntäaineita. Tuote sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Aiheesta muualla:

Tutustu myös muihin lasten ravintolisiin.

Luonnolliset ravintolisät äidille ja lapselle.

D-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät:
  • edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä
  • edistää veren normaalia kalsiumtasoa
  • edistää luiden pysymistä normaaleina
  • edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
  • edistää hampaiden pysymistä normaaleina
  • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • osallistuu solujen jakautumisprosessiin

1-2 vegetabiliska kapslar innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 325-650 mg 
Stabiliserat riskli  200-400 mg
Korianderblad (frystorkad, ekologisk)  50-100 mg
Pumpafrönpulver Kurpitsansiemenjauhe 50-100 mg
Spirulina 25-50 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 75-150 mg
D3-vitamiini (Vitashine kasviperäinen kolekalsiferoli, jäkälästä eristetty) 10 ug, 100-200*

*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget (% RI)

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

D-vitaminpreparat för barn i åldern 4-12.

Dosering: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Om barnet kan inte svälja kapslar, kan de öppnas och blandas till juice, yoghurt eller annan dryck. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio