Ravintosisältö, 1-3 kapselia:

Maarianohdakkeen siemenjauhe (tuorepakastekuivattu) 500-1500 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) /  

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.  Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Maarianohdake – Maarianohdake (Silybum marianum) on maksaa tukeva ja myrkkyjen poistoa tehostava rohdos. Sen vaikuttavana aineena toimii silymariini.

Maarianohdake auttaa ylläpitämään maksan toimintaa ja elimistön puhdistumista. Sopii käytettäväksi paastojen ja kuormittavien elämäntapojen yhteydessä.

1-3 vegetabiliska kapslar innehåller:

Mariatistelfröpulver (frystorkad)  500-1500 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1-3 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida kvinnor.

Arvostele tuote


Lisää arvio