Ravintosisältö, 1-3 kapselia:

Kurkumajuurijauhe (luomu, tuorepakastekuivattu) 350-1050 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
 

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.  Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Kurkuma sisältää runsaasti erilaisia mikroravinteita. Kurkuma tukee maksan terveyttä,  ihon hyvinvointia, ruuansulatusta ja immuniteettia. Kurkuman sisältämät kurkumiinit auttavat vähentämään tulehdusta ja hapetusstressiä.

Terranova kurkumajuuri on tuorepakastekuivattua, jolloin sen kaikki ravinteet ja entsyymit ovat pysyneet koskemattomina ja ovat tallessa kuivatussa juurijauheessa. Käytä kurkumajuurta tukemaan ruuansulatusta, maksan hyvinvointia ja vastustuskykyä. Kapseli on helppo avata ja lisätä sen sisältö ruokaan tai smoothieen. Vältä kuitenkin kurkumajuuren kuumentamista, jotta sen ravinteet säilyvät tallella.

1-3 vegetabiliska kapslar innehåller:

Gurkmejarotpulver (frystorkad, ekologisk) 350-1050 mg
Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa)  

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1-3 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio