Terranova B12-vitamiini - Metyylikobalamiini

B12-vitamiini 500 ug Complex

BIOAKTIIVINEN B12-VITAMIINI (METYYLIKOBALAMIINI)

B12-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota suun kautta nautittuna imeytyy vain murto-osa ja siksi sen imeytymiseen vaikuttavat tekijät ovat ratkaisevia. B12-vitamiini on erityisesti hermostolle välttämätön vitamiini, joka vähentää uupumista ja väsymystä sekä ylläpitää hermoston normaalia toimintaa. Erityisen tärkeitä B12-vitamiinilisät ovat kasvisruokaa syöville, vegaaneille ja yli 50-vuotiaille. Terranova B12-vitamiini sisältää metyylikobalamiinia. Se on valmiiksi aktiivisessa muodossa oleva B12-vitamiinin muoto, jonka elimistö pystyy käyttämään heti hyödykseen.

B12-vitamiinin imeytymistä edistäviä ainesosia

Magnifood Complexin yrtit ja kasvikset lisäävät mahanesteiden eritystä, joka tehostaa B12-vitamiininimeytymistä. Yrttien ja kasvisten sisältämä rauta ja foolihappo tehostavat B12-vitamiinin veren punasolujen muodostusta.


Tuotetunnus (SKU) vitamin-b12-500-ug-metyylikobalamiini Osastot , Avainsanat , , ,


Jaa

Vitamin B12-vitamiini 500 ug Methylcobalamin Complex, 50 kaps.


B12-vitamiini 500 ug Complex – metyylikobalamiini

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX350 mg
Stabiloitu riisinlese175 mg
Persiljanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg
Voikukanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg
Punajuuren mehu ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg
Inkiväärin juuri (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg
Keltakatkeron juurijauhe25 mg
B12-vitamiini (metyylikobalamiini)500 µg, 20000*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Lue lisää B-vitamiinin parhaista lähteistä ja hyödyistä blogistamme. 

Lisätietoa Terranova B12-vitamiini Complexin (metyylikobalamiini) ainesosista

Stabiloitu riisinlese (SRB) – Stabiloitu riisinlese sisältää merkittäviä määriä B-vitamiineja, erilaisia B-vitamiinien aineenvaihduntatuotteita sekä muita pienravintotekijöitä, kuten sinkkiä ja magnesiumia, jotka tukevat B-vitamiinien toimintaa ja/tai imeytymistä ja aineenvaihduntaa. Riisinlese sisältää myös ravinteita, joita tarvitaan stressin aikana, kuten kaliumia, sinkkiä ja rautaa.

Persiljan lehti – Persilja sisältää lukuisia ainesosia, jotka tukevat B-vitamiinien toimintaa ja aineenvaihduntaa elimistössä, erityisen runsaasti persiljassa on folaattia, rautaa ja C-vitamiinia, joita tarvitaan yhdessä B12-vitamiinin kanssa hemoglobiinin muodostuksessa.

Voikukan lehti – Voikukan lehdet ovat hyvä B-vitamiinien ja niitä tukevien ravinteiden lähde. Ne sisältävät myös rautaa, jota tarvitaan hemoglobiinin tuotannossa.

Punajuuren mehu & lehdet – Punajuuri on hyvä folaatin ja raudan lähde, joita molempia tarvitaan hemoglobiinin valmistamiseen.

Inkiväärin juuri – Inkivääri aktivoi mahahapon ja mahanesteiden eritystä. Mahanesteet sisältävät niin sanottua “sisäistä tekijää”, jota tarvitaan B12-vitamiinin imeytymisessä.

Keltakatkero – Inkiväärin tavoin keltakatkero edistää mahanesteiden eritystä, joka sisältää B12-vitamiinin imeytymiselle elintärkeää sisäistä tekijää.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä tuotteet