Ravintosisältö, 1 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 450 mg
Stabiloitu riisinlese 275 mg
Spirulina (luomu) 75 mg
Tyrninmarja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Acaimarja (tuorepakastekuivattu, luomu) 50 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5.5 mg
Alfalipoiinihappo 5 mg
Seleeni (selenometioniini) 100 µg, 182*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Stabiloitu riisinlese – Stabiloitu riisinlese sisältää lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja, ubikinonia, alfalipoiinihappoa ja monia muita yhdisteitä.

Spirulina – Spirulinalevä on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää yli 55 % hyvin pilkkoutuvia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD), jossa seleeni toimii yhtenä rakenneosana.

Tyrnimarja ja -lehti – Tyrni on yksi parhaimpia E-vitamiinin lähteitä. Lisäksi se sisältää runsaasti C-vitamiinia ja erilaisia kasvispigmenttejä (flavonoideja ja karotenoideja). Tyrni sisältää myös harvinaista omega-7 -rasvahappoa.

Acai-marja  Acai-marjat sisältävät E-vitamiinien ryhmään kuuluvia tokoferoleja ja tokotrienoleja, joiden kanssa seleeni toimii yhteistyössä.

Lue lisää:

Terranova Seleeni 100 ug sisältää hyvin imeytyvää selenometioniinia sekä seleenin hyväksikäyttöä ja imeytymistä tehostavan Magnifood Complexin, joka sisältää riisinlesettä, tyrniä ja acaimarjaa. Riisinleseen, tyrnimarjan ja acain sisältämä E-vitamiini toimii seleenin kanssa yhteistyössä.

Seleenin hyväksytyt terveysväittämät:
  • edistää normaalia siittiöiden muodostusta
  • edistää hiusten pysymistä normaaleina
  • edistää kynsien pysymistä normaaleina
  • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa
  • edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 450 mg
Stabiliserat riskli  275 mg
Spirulina (ekologisk) 75 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad) 50 mg
Acaibär (frystorkad, ekologisk)  50 mg
Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa)
Lärkträdsarabinogalaktan 5.5 mg
Alfalipoinsyra 5 mg
Selen (selenometionin) 100 µg, 182*

*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget (% RI)

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio