Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 350 mg
Stabiloitu riisinlese 175 mg
Persiljanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Voikukanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Punajuuren mehu ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Inkiväärin juuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Keltakatkeron juurijauhe 25 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 500 µg, 20000*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Stabiloitu riisinlese (SRB) – Stabiloitu riisinlese sisältää merkittäviä määriä B-vitamiineja, erilaisia B-vitamiinien aineenvaihduntatuotteita sekä muita pienravintotekijöitä, kuten sinkkiä ja magnesiumia, jotka tukevat B-vitamiinien toimintaa ja/tai imeytymistä ja aineenvaihduntaa. Riisinlese sisältää myös ravinteita, joita tarvitaan stressin aikana, kuten kaliumia, sinkkiä ja rautaa.

Persiljan lehti – Persilja sisältää lukuisia ainesosia, jotka tukevat B-vitamiinien toimintaa ja aineenvaihduntaa elimistössä, erityisen runsaasti persiljassa on folaattia, rautaa ja C-vitamiinia, joita tarvitaan yhdessä B12-vitamiinin kanssa hemoglobiinin muodostuksessa. Persilja tukee munuaisten eritystoimintaa.

Voikukan lehti – Voikukan lehdet ovat hyvä B-vitamiinien ja niitä tukevien ravinteiden lähde. Ne sisältävät myös rautaa, jota tarvitaan hemoglobiinin tuotannossa. Voikukka tukee mm. ruuansulatusta sekä virtsateiden toimintaa.

Punajuuren mehu & lehdet – Punajuuri on hyvä folaatin ja raudan lähde, joita molempia tarvitaan hemoglobiinin valmistamiseen.

Inkiväärin juuri – Inkiväärin ainesosat tukevat verenkiertoa, vastustuskykyä sekä ruuansulatusta. Mahanesteet sisältävät niin sanottua “sisäistä tekijää”, jota tarvitaanB12-vitamiininimeytymisessä.

Keltakatkero – Keltakatkeron (Gentiana lutea) sisältämillä karvasaineilla voi olla ruuansulatusta tehostavia ominaisuuksia. Se on myös kehon elinvoimaa, energisyyttä ja henkistä valppautta lisäävä yrtti.

Lue lisää:

Terranova B12-vitamiini sisältää metyylikobalamiinia. Se on valmiiksi aktiivisessa muodossa oleva B12-vitamiinin muoto, jonka elimistö pystyy käyttämään heti hyödykseen. Magnifood Complexin yrtit ja kasvikset lisäävät mahanesteiden eritystä, joka tehostaa B12-vitamiinin imeytymistä. Yrttien ja kasvisten sisältämä rauta ja foolihappo tehostavat B12-vitamiinin veren punasolujen muodostusta.

Aiheesta muualla:

Lue lisää B-vitamiinien parhaista lähteistä ja hyödyistä blogistamme.

B12-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät:

  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • edistää hermoston normaalia toimintaa
  • edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
  • edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • edistää normaalia veren punasolujen muodostumista
  • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • osallistuu solujen jakautumisprosessiin

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 350 mg
Stabiliserat riskli 175 mg
Persiljablad (frystorkad, ekologisk) 50 mg
Maskrosblad (frystorkad, ekologisk)  50 mg
Rödbetsjuice och -blad (frystorkad, ekologisk)  25 mg
Ingefärsrot (frystorkad, ekologisk) 25 mg
Gullgentiana rotpulver 25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)
 
B12-vitamin (metylkobalamin) 500 µg, 20000*

*av referensvärdet för det dagliga intaget %.

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostele tuote


Lisää arvio