Seleeni 100 ug Complex

HYVIN IMEYTYVÄ SELEENI

Seleeni osallistuu vastustuskyvyn ylläpitoon sekä hiusten ja kynsien terveenä pysymiseen. Se on ihmiselle välttämätön antioksidanttinen hivenaine, joka suojaa soluja hapetusstressiltä. Se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja on tärkeä kilpirauhaselle. Lisäksi se on tärkeä hivenaine siittiöiden muodostumiselle.

Terranova Seleeni 100 ug sisältää hyvin imeytyvää selenometioniinia sekä seleenin hyväksikäyttöä ja imeytymistä tehostavan Magnifood Complexin, joka sisältää riisinlesettä, tyrniä ja acaimarjaa. Riisinleseen, tyrnimarjan ja acain sisältämä E-vitamiini toimii seleenin kanssa yhteistyössä.


Tuotetunnus (SKU) seleeni-100-ug-complex Osastot , Avainsanat , ,


Jaa

Terranova Selenium 100 ug Complex, 50 kaps.


Seleeni 100 ug Complex

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 450 mg
Stabiloitu riisinlese 275 mg
Spirulina (luomu) 75 mg
Tyrninmarja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Acaimarja (tuorepakastekuivattu, luomu) 50 mg
Alfalipoiinihappo 5 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5.5 mg
Seleeni (selenometioniini) 100 µg, 182*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Lisätietoa Seleeni 100 ug Complexin ainesosista

Stabiloitu riisinlese – Stabiloitu riisinlese sisältää lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja, ubikinonia, alfalipoiinihappoa ja monia muita yhdisteitä.

Spirulina – Spirulinalevä on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää yli 55 % hyvin pilkkoutuvia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD), jossa seleeni toimii yhtenä rakenneosana.

Tyrnimarja ja -lehti – Tyrni on yksi parhaimpia E-vitamiinin lähteitä. Lisäksi se sisältää runsaasti C-vitamiinia ja erilaisia kasvispigmenttejä (flavonoideja ja karotenoideja). Tyrni sisältää myös harvinaista omega-7 -rasvahappoa, jolla on todettu terapeuttisia vaikutuksia muun muassa ihon terveydelle.

Acai-marja  Acai-marjat sisältävät E-vitamiinien ryhmään kuuluvia tokoferoleja ja tokotrienoleja, joiden kanssa seleeni toimii yhteistyössä.