Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX  600 mg
Stabiloitu riisinlese 375 mg
Kurpitsansiemen 100 mg
Ohranorasjauhe 50 mg
Raakakaakaorouhe 50 mg
Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 118 mg
Kromi (pikolinaatti) 200 µg, 500*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Stabiloitu riisinlese – Stabiloidusta riisinleseestä on poistettu rasvoja härskiinnyttävä lipaasientsyymi, ja siten se säilyy pitkään tuoreena. SRB sisältää monimuotoisia hiilihydraatteja, kuitua, sinkkiä (joka on välttämätön kromin toiminnalle elimistössä) ja monia muita pienravintotekijöitä, joita tarvitaan sokerin aineenvaihdunnassa, kuten magnesium, B1-, B2 ja B3-vitamiinit. Stabiloidusta riisinleseestä voi olla apua sokeritasapainon hallinnassa.

Kurpitsansiemen – Kurpitsansiemenet sisältävät merkittäviä määriä sinkkiä ja magnesiumia, jotka tukevat kromin toimintaa.

Ohranorasjauhe – Sen lisäksi, että ohranoras sisältää kromia, siinä on myös lukuisia pienravintotekijöitä, kuten magnesiumia ja sinkkiä. Ohranorasjauhe sisältää runsaasti terveellistä lehtivihreää eli klorofylliä sekä runsaasti terveellisiä kuituja, jotka tukevat tervettä suoliston toimintaa.

Raakakaakaorouhe – Raakakaakao sisältää kromia ja merkittäviä määriä magnesiumia, joka toimii yhteistyössä kromin kanssa. Kaakaossa on myös B1-, B2- ja B3-vitamiineja, joita tarvitaan, kun elimistö valmistaa sokerista energiaa.

Nokkosenlehti – Nokkonen vastaa kaloriarvoltaan perunaa ja sisältää monia kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Siinä on myös piitä ja runsaasti C-vitamiinia. Se sisältää erilaisia enemmän fytoravinteita kuin monet marjat tai pinaatti.

Lue lisää:

Kromia löytyy luontaisesti hedelmistä, täysjyvätuotteista, kasviksista ja mausteista ja sitä esiintyy maaperässä. Suomen maaperä on tunnetusti kromiköyhää, joka voi johtaa kromin liian vähäiseen saantiin. Myös jalostaminen vähentää ruuan kromipitoisuuksia. Kromi osallistuu hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen muuntamiseen energiaksi sekä verensokerin tasapainottamiseen. Se on näin tärkeä hivenaine mm. painonhallinnassa.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPELEX 600 mg
Stabiliserat riskli  375 mg
Pumpafrön  100 mg
Korngräspulver  50 mg
Krossade kakaobönor  50 mg
Nässelblad (frystorkad, ekologisk)  25 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)
Krom (pikolinat) 200 µg, 500*

*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget (% RI).

100 % TILLSATSFRI. VEGANSK.

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio