Ravintosisältö, 1-3 kapselia:

Oliivinlehti, Olea europaea (luomu, tuorepakastekuivattu) 450-1350 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 118-354 mg

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.  Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Oliivinlehti – Oliivinlehdessä vaikuttavina aineina ovat mm. oleoeuropeiini ja sen johdannaiset, polyfenolit, triterpeenit ja flavonoidit. Terapeuttisen oleoeuropeiinin pitoisuus on oliivinlehdessä huomattavasti korkeampi, kuin itse oliivipuun hedelmässä ja oliiviöljyssä. Oliivinlehti tukee normaalia verenpainetta sekä sen tiedetään perinteisesti auttavan verenkiertoa ja sokeritasapainoa. Oliivinlehti on luonnollinen antioksidantti, joka tukee suoliston toimintoja sekä ylähengitysteiden hyvinvointia.

Lue lisää:

Vaikuttavina aineina mm. oleuropeiini ja sen johdannaiset, polyfenolit, triterpeenit ja flavonoidit. Terapeuttisen oleuropeiinin pitoisuus on oliivinlehdessä huomattavasti korkeampi, kuin itse oliivipuun hedelmässä ja oliiviöljyssä.

1-3 vegetabiliska kapslar innehåller:

Olivblad (frystorkad, ekologisk)  450 – 1350 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 118 – 354 mg

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1-3 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostele tuote


Lisää arvio