Green Child Friendly Microflora -maitohappobakteerit

Probiootit & suolistoa tukevat kasvikset

Suoliston toimintaa tasapainottavista maitohappobakteereista on tullut erittäin suosittuja ja niiden edullisia terveysvaikutuksia on tutkittu perusteellisesti. Terranova Green Child Friendly Microflora-valmisteessa käytetään kolmea tehokkainta ja tutkituinta maitohappobakteerikantaa, joiden tiedetään selviytyvän hyvin mahan ja suoliston vaativissa olosuhteissa. Lisäksi mukana on suoliston hyvinvointia tukevia vihreitä kasviksia.

Jotta tähän valmisteeseen saadaan tarkalleen haluttu määrä vaikuttavia ainesosia, se valmistetaan pieniin kasviskapseleihin. Jos lapsi ei pysty nielemään kapselia, ne voidaan helposti avata ja tyhjentää mehuun, smoothieen tai jogurttiin.

Green Child Microflora ei sisällä täyteaineita, sidosaineita, liukasteaineita, väriaineita, aromiaineita, makeutusaineita, säilöntäaineita tai muitakaan lisäaineita. Tuote sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.


Tuotetunnus (SKU) green-child-friendly-microflora-maitohappobakteerit Osastot , Avainsanat , , , ,


Jaa

Terranova Green Child Friendly Microflora, 50 kaps.


Green Child Friendly Microflora -maitohappobakteerit

Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Tuote on suunniteltu 4-12 vuotiaille.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 200 mg
Stabiloitu riisinlese 100 mg
Punajuuren mehu ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Pinaatti (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
FOS (frukto-ologosakkarideja) 100 mg
Microflora blend 25 mg
Lactobacilius rhamnosus (Rosell-11) 500 milj.*
Lactobacillus acidophilus (Rosell-52) 500 milj.*
Bifidobacterium lactis (CHR-Hansen BB-12) 500 milj.*
*valmistusajankohtana

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. SAATTAA SISÄLTÄÄ JÄÄMIÄ SOIJASTA.

Lisätietoa Terranova Green Child Friendly Microflora -maitohappobakteerit ainesosista

Lehtikaali – Lehtikaali sisältää useita erilaisia rikkipitoisia antioksidantteja. Näillä yhdisteillä voi olla vaikutusta myrkyllisten aineiden poistamiseen maksasta.

Pinaatti – Pinaatti on erinomainen karotenoidien lähde (erityisesti luteiinin ja kseaksantiinin). Lisäksi se sisältää K- ja C-vitamiinia,
folaattia ja rautaa.

Punajuuri – Punajuuri sisältää mm. betalaiineja, trimetyyliglysiiniä, nitraattia, vitamiineja (erityisesti folaattia), ja kivennäisaineita (mm. mangaania).

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää runsaasti E-vitamiinia ja sen johdannaisia, kuten tokoferoleja ja tokotrienoleja ja myös B-ryhmän vitamiineja, kuituja, välttämättömiä rasvahappoja, hivenaineita ja yli 100 erilaista antioksidanttia, kuten alfalipoiinihappoa, koentsyymi Q10, karotenoideja ja SOD-entsyymiä.