Ravintosisältö, 1 annoskauhallinen (4 g):

SNEAKY GREENS BLEND 4 g
Lucumamarja 1500 mg
Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu) 500 mg
Porkkana (luomu, tuorepakastekuivattu) 500 mg
Parsakaali (luomu, tuorepakastekuivattu 300 mg
Karhunvatukka (tuorepakastekuivattu) 200 mg
Pinaatti (luomu, tuorepakastekuivattu) 200 mg
Punajuuren mehu (luomu, tuorepakastekuivattu) 200 mg
Punajuuren lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Ohranorasjauhe 100 mg
Vesikrassi (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Spirulina (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Mustavadelma (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Aronian marja (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Karpalo (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Mustikka (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
MICROFLORA BLEND
Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11) 100 milj.*
Lactobacillus acidophilus (Rosell-52) 100 milj.*
Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12) 100 milj.*
*valmistusajankohtana

SOKERITON, MAKEUTTAMATON. EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. SAATTAA SISÄLTÄÄ JÄÄMIÄ SOIJASTA. TUOTE SISÄLTÄÄ VEHNÄN- JA OHRANORASTA, JOTKA VOIVAT SISÄLTÄÄ HYVIN PIENIÄ MÄÄRIÄ GLUTEENIA.

4-12 vuotiaille lapsille. Annostus: Annoskauhallinen (noin 4 g) päivässä, sekoitetaan veteen, mehuun tai smoothieen. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään avaamattomana huoneenlämmössä ja avaamisen jälkeen jääkaapissa (+4-8 °C).

Parsakaali – Parsakaali sisältää mm. sulforafaani-nimistä yhdistettä, jolla voi olla useita voimakkaita terveyshyötyjä. Parsakaali sisältää runsaasti suolistolle tärkeitä kuituja, sekä A- ja C-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa.

Porkkana – Porkkana sisältää runsaasti A-, B- C- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja mineraaleja. Porkkana sisältää myös A-vitamiinin esiastetta betakaroteenia.

Lehtikaali – Lehtikaali sisältää useita erilaisia rikkipitoisia antioksidantteja. Näillä yhdisteillä voi olla vaikutusta myrkyllisten aineiden poistamiseen maksasta.

Karhunvatukka – Karhunvatukan ORAC-indeksi on erityisen korkea. Se sisältää runsaasti antosyaniini flavonoideja ja lisäksi tärkeitä karotenoideja (kseaksantiini, luteiini, betakaroteeni ja kryptoksantiini).

Pinaatti – Pinaatti on erinomainen karotenoidien lähde (erityisesti luteiinin ja kseaksantiinin). Lisäksi se sisältää K- ja C-vitamiinia,
folaattia ja rautaa.

Punajuuri – Punajuuri sisältää mm. betalaiineja, trimetyyliglysiiniä, nitraattia, vitamiineja (erityisesti folaattia), ja kivennäisaineita (mm. mangaania).

Ohranoras – Ohranoras sisältää runsaasti lehtivihreää eli klorofylliä. Se auttaa suojaamaan kudoksia ja soluja hapetusstressiltä, sillä se sisältää lisäksi useita tehokkaita antioksidantti-entsyymejä. Ohranoraassa on runsaasti terveellisiä kuituja, jotka tukevat tervettä suoliston toimintaa. Se sisältää magnesiumia, kalsiumia, lähes kaikkia B-ryhmän vitamiineja sekä beetakaroteenia. Ohranoras tarjoaa runsaasti myös muita tärkeitä ravintoaineita, kuten K-vitamiinia, booria, sinkkiä ja C-vitamiinia.

Vesikrassi – Vesikrassi sisältää erityisesti karotenoideja, flavonoideja, glukosinolaatteja (jotka muutetaan isotiosyanaateiksi), betakaroteenia, C-vitamiinia, foolihappoa, K-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa.

Vehnänoras – Vehnänoras sisältää runsaasti klorofylliä, karotenoideja, vitamiineja ja hivenaineita. Erityisen paljon se sisältää elimistön luontaisia antioksidanttientsyymejä, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD).

Spirulina – Spirulinalevä on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää yli 55 % hyvin pilkkoutuvia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD).

Mustavadelma – Mustavadelman marjojen ORAC-indeksi on erittäin korkea. Sen sisältämät antioksidanttiflavonoidit ja karotenoidit ovat erityisen tehokkaita. Marjoissa on runsaasti luteiinia ja alfa-karoteenia.

Marja-aronia – Marja-aronia on C- ja E-vitamiinipitoinen marja, jota voidaan käyttää monipuolisesti ravintona.

Karpalo – Karpalo on hapan, pohjoisella pallonpuoliskolla kasvava marja. Karpalot sisältävät runsaasti C-vitamiinia.

Mustikka – Mustikka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja mangaania. Mustikassa on myös merkittävässä määrin antosyanosidi-flavanoideja, joilla on tutkimusten mukaan merkittäviä terveyshyötyjä.

Acai-marja – Acai sisältää runsaasti E-vitamiinia, antosyaniini-flavonoideja, koentsyymi Q10:a ja lukuisia muita antioksidantteja. Acaimarjassa on myös suuria määriä kuituja ja rasvahappoja.

Lue lisää:

Terranova Green Child Sneaky Greens on helppo sekoittaa esimerkiksi smoothieen, mehuun tai veteen. Kätevä ottaa myös matkalle mukaan!

Aiheesta muualla:

Parhaat vinkit Sneaky Greens lasten viherjauhe jauheen käyttöön!

En skopa innehåller (4g):

SNEAKY GREENS BLEND 4 g
Lucumabär  1,5 g
Grönkål (frystorkad, ekologisk)   500 mg
Morot (frystorkad, ekologisk)  500 mg
Broccoli (frystorkad, ekologisk)  300 mg
Björnbär (frystorkad)  200 mg
Spenat (frystorkad, ekologisk) 200 mg
Rödbetsjuice (frystorkad, ekologisk)  200 mg
Rödbetsblad (frystorkad, ekologisk)  100 mg
Korngräspulver  100 mg
Vattenkrasse (frystorkad)  50 mg
Vetegräsjuice (frystorkad, ekologisk)  50 mg
Spirulina (Spirulina platensis) (frystorkad, ekologisk) 50 mg
Svarthallon (frystorkad)  50 mg
Aroniabär (frystorkad, ekologisk)  50 mg
Tranbär (frystorkad, ekologisk)  50 mg
Blåbär (frystorkad)  50 mg
Acaibär (frystorkad, ekologisk)  50 mg
MJÖLKSYREBAKTERIER 5 mg
Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11) 100 milj. bakterier*
Lactobacillus acidophilus (Rosell-52) 100 milj. bakterier*
Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12) 100 milj. bakterier*

Vid tidpunkten för tillverkning.

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: För barn i åldern 4-12 år. Dosering: En skopa (cirka 4 g) dagligen blandas med vatten, juice eller smoothie. Doseringen bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Kosttillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oöppnad i rumstemperatur och efter öppning i kylskåp (+4-8 °C).

Arvostele tuote


Lisää arvio