Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX 200 mg 
Stabiloitu riisinlese 100 mg
Punajuuren mehu ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Pinaatti (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
FOS (frukto-ologosakkarideja) 100 mg
Microflora blend 25 mg
Lactobacilius rhamnosus (Rosell-11) 500 milj.*
Lactobacillus acidophilus (Rosell-52) 500 milj.*
Bifidobacterium lactis (CHR-Hansen BB-12) 500 milj.*

* Määrä valmistusajankohtana.

Voi sisältää jäämiä soijasta.

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Maitohappobakteerivalmiste 4-12 vuotiaille lapsille.

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Jos lapsi ei pysty nielemään kapselia sen voi myös avata ja sekoittaa mehuun, jogurttiin tai muuhun juomaan. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytys avaamattomana huoneenlämmössä ja avaamisen jälkeen jääkaapissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lehtikaali – Lehtikaali on hyvä karotenoidien ja tärkeiden rikkipitoisten antioksidanttien (sulforafaani ja indoli-3-karbinoli) lähde.

Pinaatti – Pinaatti on erinomainen karotenoidien lähde (erityisesti luteiinin ja kseaksantiinin). Lisäksi se sisältää K- ja C-vitamiinia, folaattia ja rautaa.

Punajuuri – Punajuuri sisältää useita kivennäis-aineita, kuten kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, kuparia, rautaa, sinkkiä sekä natriumia. Siitä saa myös E-, C-, A- ja B-ryhmän vitamiineja. Lisäksi punajuuri on hyvä folaatin ja punaisen betalaiiniväriaineen lähde.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää runsaasti E-vitamiinia ja sen johdannaisia, kuten tokoferoleja ja tokotrienoleja ja myös B-ryhmän vitamiineja, kuituja, välttämättömiä rasvahappoja, hivenaineita ja yli 100 erilaista antioksidanttia, kuten alfalipoiinihappoa, koentsyymi Q10, karotenoideja ja SOD-entsyymiä.

Green Child Microflora valmistetaan pieniin kasviskapseleihin, jolloin se on helpompaa nielaista. Jos lapsi ei pysty nielemään kapselia, ne voidaan helposti avata ja tyhjentää mehuun, smoothieen tai jogurttiin. Vältä lisäämästä kuuman ruuan tai juoman sekaan.

Green Child Microflora ei sisällä täyteaineita, sidosaineita, väriaineita, aromiaineita, makeutusaineita tai säilöntäaineita. Tuote sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 200 mg 
Stabiliserat riskli  100 mg
Rödbetsjuice och -blad (frystorkad, ekologisk) 50 mg
Grönkål (frystorkad, ekologisk) 25 mg
Spenat (frystorkad, ekologisk) 25 mg
FOS (frukto-oligosackarider) 100 mg
Microflora blend 25 mg
Lactobacilius rhamnosus (Rosell-11) 500 milj.*
Lactobacillus acidophilus (Rosell-52) 500 milj.*
Bifidobacterium lactis (CHR-Hansen BB-12) 500 milj.*

* Mängden av tidpunkten för tillverkningen.

Kan innehålla spår av soja.

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Mjölksyrabakteriepreparat för barn i åldern 4-12.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Om barnet kan inte svälja kapslar, kan de öppnas och blandas till juice, yoghurt eller annan dryck. Förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras oöppnad i rumstemperatur och efter öppningen i kylskåp. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Arvostele tuote


Lisää arvio