Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 420 mg
Boswellian pihka 150 mg
Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 75 mg
Inkiväärin juuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Sellerin varsi & lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Stabiloitu riisinlese 20 mg
Glukosamiini (hydrokloridi, kasviperäinen) 500 mg
MSM (metyylisulfonyylimetaani) 100 mg
C-vitamiini (kalsium-magnesiumaskorbaatti) 50 mg, 63*
Mangaani (bisglysinaatti, TRAACS™**) 1.5 mg, 75*
Molybdeeni (natrium-molybdaatti) 50 µg, 100*
Seleeni (selenometioniini) 50 µg, 91*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)
** TRAACS™-merkityt ainesosat ovat vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

2  kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Boswellian pihka – Boswellia tukee nivelten joustavuutta ja auttaa pitämään nivelet mukavan tuntuisina ja viileinä. Boswellia auttaa samalla myös muun muassa ruuansulatuskanavan ja keuhkojen hyvinvointia.

Nokkosen lehti – Nokkonen on perinteisesti kehon elinvoiman lisäämiseen käytetty tuttu villiyrtti, jolla on kehon puhdistumista tukevia ominaisuuksia. Nokkonen sisältämä boori, pii, kalsium, C-ja K-vitamiini osallistuvat nivelten rakenteen ylläpitoon. Nokkosen sisältämä seleeni ja E-vitamiini taas suojaavat rustoa vapaiden happiradikaalien tuhoavilta vaikutuksilta.

Kurkumajuuri – Kurkumajuuri sisältää voimakkaita kurkuminoideja. Kurkumajuuri auttaa suojaamaan niveliä. Sillä on lisäksi runsaasti ruuansulatusta, ruuansulatuskanavaa sekä maksaa tukevia ominaisuuksia.

Inkiväärin juuri – Inkiväärin ainesosat tukevat verenkiertoa, ruuansulatusta ja vastustuskykyä.

Selleri – Selleri on antioksidanttirikas kasvi ja se sisältää myös nivelten rakenteille tärkeitä vaikuttavia aineita, kuten mangaania, molybdeenia, C- ja K-vitamiinia.

Stabiloitu riisinlese (SRB) – Elimistön antioksidanttipuolustus on yksi nivelten terveyden tärkeimpiä tukipilareita. Stabiloitu riisinlese sisältää yli 100 erilaista hapettumisen estoon vaikuttavaa ainesosaa, kuten tokotrienoleja ja tokoferoleja. Lisäksi riisinleseestä löytyy alfalipoiinihappoa sekä useita erilaisia karotenoideja.

Lue lisää:

Tuotteen kelaattimuotoinen mangaani (TRAACS™) on helposti imeytyvä ja vatsaystävällinen. Mangaani osallistuu normaalin luuston ja sidekudoksen ylläpitoon sekä suojelee soluja vapailta happiradikaaleilta.Magnifood Complexin ainesosat, kuten boswellia, nokkonen, kurkuma ja inkivääri täydentävät tuotteen vaikutuksia.

Tuote sopii hyvin käytettäväksi yhdessä Hyaluronihappo Complex -ravintolisän kanssa.

Vegaaninen.

100 % täyteaineeton.

2 vegetabiliska kapslar innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 420 mg
Boswelliaharts 150 mg
Nässelblad (frystorkad, ekologisk) 100 mg
Gurkmejarot (frystorkad, ekologisk) 75 mg
Ingefärsrot (frystorkad, ekologisk) 50 mg
Selleristjälk & blad (frystorkad, ekologisk) 25 mg
Stabiliserat riskli 20 mg
Glukosamin (hydroklorid) 500 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)
Metylsulfonylmetan (MSM) 100 mg
C-vitamin (kalcium-magnesiumaskorbat) 50 mg, 63*
Mangan (biglysinat) 1,5 mg, 75*
Molybden (natriummolybdat) 50 µg, 100*
Selen (selenometionin) 50 µg, 91*

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostele tuote


Lisää arvio