Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 825 mg
Voikukanjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 200 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 150 mg
Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu) 125 mg
Sitruunaköynnöksen marjajauhe (Schisandra) 100 mg
Tyrninmarja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Vihreän teen lehti 50 mg
Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Ohranorasjauhe 50 mg
Stabiloitu riisinlese 50 mg
C-vitamiini (kalsium-magnesiumaskorbaatti) 150 mg, 188*
L-kysteiini 75 mg
Alfalipoiinihappo 20 mg
Tauriini 20 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5.5 mg
Seleeni (selenometioniini) 25 µg, 45*

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Voikukan juuri – Voikukan lehdet ovat erinomaisia B-vitamiinien ja kaliumin, raudan, kalsiumin ja magnesiumin lähteitä. Voikukka tukee mm. ruuansulatusta sekä virtsateiden toimintaa.

Kurkumajuuri –  Kurkumajuuri sisältää voimakkaita kurkuminoideja. Kurkumajuuri auttaa suojaamaan niveliä. Sillä on lisäksi runsaasti ruuansulatusta, ruuansulatuskanavaa sekä maksaa tukevia ominaisuuksia.

Artisokan lehti – Artisokan lehti tukee tervettä sapen virtausta. Artisokan lehtien sisältämät yhdisteet voivat lisäksi auttaa tukemaan maksan terveyttä.

Sitruunaköynnöksen marja – Sitruunaköynnös eli schisandra on adaptogeeninen kasvi, joka tukee fyysistä ja henkistä palautumista ja kestävyyttä.

Tyrnin marja ja lehdet – Tyrni tukee sekä sydämen toimintaa että ruuansulatuskanavan aktiivisuutta ja aineenvaihduntaa. Se osallistuu myös kehon luontaisen vastustuskyvyn toimintaan ja auttaa kuivaan ihoon.

Vihreän teen lehdet – Katekiinit ovat tärkeimpiä vihreän teen sisältämiä polyfenolisia tehoaineita. Vihreän teen antioksidantit tukevat solujen suojausta haitallisia happiradikaaleja vastaan. Vihreä tee auttaa ehkäisemään rasvojen hapettumista ja aineenvaihduntaa sekä verensokeritasapainoa ja auttaa näin myös painonhallinnassa.

Lehtikaali – Lehtikaali on hyvä karotenoidien ja tärkeiden rikkipitoisten antioksidanttien (sulforafaani ja indoli-3-karbinoli) lähde.

Ohranorasjauhe – Ohranoras sisältää runsaasti lehtivihreää eli klorofylliä. Se auttaa suojaamaan kudoksia ja soluja hapetusstressiltä, sillä se sisältää lisäksi useita tehokkaita antioksidantti-entsyymejä. Ohranoraassa on runsaasti terveellisiä kuituja, jotka tukevat tervettä suoliston toimintaa. Se sisältää magnesiumia, kalsiumia, lähes kaikkia B-ryhmän vitamiineja sekä beetakaroteenia. Ohranoras tarjoaa runsaasti myös muita tärkeitä ravintoaineita, kuten K-vitamiinia, booria, sinkkiä ja C-vitamiinia.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää yli 100 erilaista terveyden kannalta merkityksellistä ainesosaa, joita ovat muun muassa tokotrienolit, tokoferolit, alfalipoiinihappo (joka pystyy aktivoimaan uudelleen C- ja E-vitamiinin), ubikinoni ja lukuisat karotenoidit. Riisinleseestä on löydetty myös pieniä määriä superoksidi-dismutaasientsyymiä (SOD) ja katalaasia.

Lue lisää:

Magnifood Complex yrtti-kasviyhdistelmä sisältää maksan toiminnalle suotuisia ainesosia, kuten voikukanjuurta, kurkumaa, latva-artisokkaa, tyrniä, ohranorasta ja stabiloitua riisinlesettä.

C-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät:

 

 • edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen
 • edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, hampaiden ja ihon normaalia toimintaa varten
 • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • edistää hermoston normaalia toimintaa
 • edistää normaaleja psykologisia toimintoja
 • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
 • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon
 • lisää raudan imeytymistä

Seleenin hyväksyty terveysväittämät:

 • edistää normaalia siittiöiden muodostusta
 • edistää hiusten pysymistä normaaleina
 • edistää kynsien pysymistä normaaleina
 • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa
 • edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

2 vegetabiliska kapslar innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX  825 mg
Markrosrot (frystorkad, ekologisk) 200 mg
Gurkmejarot (frystorkad, ekologisk) 150 mg
Kronärtskockablad (frystorkad) 125 mg
Fjärilsrankabärpulver 100 mg
Havtornbär och -blad (frystorkad) 50 mg
Grönt te 50 mg
Grönkål (frystorkad, ekologisk) 50 mg
Korngräspulver 50 mg
Stabiliserat riskli 50 mg
Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)
C-vitamin (kalsium- och magnesiumaskorbat) 150 mg, 188*
L-kystein 75 mg
Alfalipoinsyra 20 mg
Taurin 20 mg
Lärkträdsarabinogalaktan 5,5 mg
Selen (selenometionin) 25 µg, 45*

*av jämförelsevärdet för det dagliga intaget (%RI)

100 % TILLSATSFRI. VEGANSK.

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER.

Dosering: 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostele tuote


Lisää arvio